Κυανόλευκος
Πόλο Συνεντεύξεις

Κόχειλας: “Δεν δυσκολεύτηκα να πω το ναι στον Εθνικό”(Ηχητικό)

Ύστερα από απουσία τριών ετών, ο Νικήτας Κόχειλας επέστρεψε στην ομάδα υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιώς.

Ο έμπειρος αμυντικός φιλοξενήθηκε στο Κανάλι Ένα και στην εκπομπή «Πινελιές στα Σπορ» όπου μίλησε για τους στόχους της νέας του ομάδας, το όραμα του πρόεδρου των κυανόλευκων Δημήτρη Κολοβού, για το πρωτάθλημα της Α1, αλλά και για την νεοφώτιστη ΑΕΚ…

Αναλυτικά:

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να υπογράψει στον Εθνικό Πειραιώς:

«Δεν δυσκολεύτηκα καθόλου να πω το ναι γιατί ο πρόεδρος Δημήτρης Κολοβός έχει ένα όραμα, ωστόσο αυτό θέλει δουλειά και τρέξιμο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρει να χτίσει έναν Εθνικό από την αρχή, για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει και πάλι.

Ποιος είναι ο εφετινός στόχος του Εθνικού:

«Ο Εθνικός είναι μια μεγάλη ομάδα και βασικός στόχος του κ. Κολοβού είναι να χτιστεί μια νέα ομάδα που θα θυμίζει κάτι από τα παλιά. Δεν είναι εύκολο, είναι αρκετά δύσκολο, αν υπάρχει αγάπη και συμπαράσταση από όλους τους Εθνικούς, γιατί αυτή είναι η δυσκολία, ότι άνθρωποι που αγαπάνε τον σύλλογο δεν είναι κοντά και εμείς θα θέλαμε να είναι δίπλα μας».

Για το νέο πρωτάθλημα:

«Πιστεύω ότι στο κάδρο μπαίνουν και άλλες ομάδες. Ο Ολυμπιακός έχει κρατήσει τον βασικό κορμό, ο οποίος αποτελείται από πολλούς καλούς παίκτες και έχει πλαισιωθεί από νέα παιδιά που έχουν στόχους, καθώς θέλουν να αγωνιστούν και στην Εθνική ομάδα. Από την άλλη η Βουλιαγμένη πάντα εξελίσσεται και μέσα στο κάδρο μπαίνει και ο Απόλλωνας Σμύρνης ο οποίος αρχίζει και δείχνει πράγματα με καλές μεταγραφές. Πιστεύω ότι αυτές είναι οι ομάδες που θα παλέψουν, με μεγάλο φαβορί πάντα τον Ολυμπιακό.

Για την νεοφώτιστη ΑΕΚ:

«Την εφετινή ΑΕΚ την βλέπω αρκετά καλή και με τις κινήσεις που έχει κάνει μπορεί να πλασαριστεί στην πρώτη εξάδα. Είναι καλό για το άθλημα , είναι κάλο για τον ανταγωνισμό του αθλήματος, να υπάρχουν δυνατά ως ονόματα, ομάδες στην Α1.

Τι θα έλεγε σε ένα νέο παιδί που ξεκινά να παίζει πόλο:

«Το σημαντικό κομμάτι είναι να αγαπήσει το άθλημα, καθώς οι απαιτήσεις στο πόλο είναι μεγάλες και χρειάζονται πολλές θυσίες για να μπορέσεις να έχεις μια ανοδική πορεία. Αν αφοσιωθείς στο άθλημα, τότε νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει, όποτε χρειάζεται αγάπη, αφοσίωση και θυσίες.

Ακούστε αναλυτικά τη συνέντευξη του Νικήτα Κόχειλα…

Πηγή: https://kanaliena.gr/

Related Articles

Σήλια Λογοθέτη: Για 4η διαδοχική σεζόν στον «Αυτοκράτορα»!

kyanoleukos

Στον Εθνικό Πειραιώς η Μαρίσα Ρακιντζή!

kyanoleukos

Συγχαρητήρια στην Γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης από το γυναικείο τμήμα volley

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα