Κυανόλευκος
Ακαδημίες Ποδόσφαιρο

Ακαδημίες Ποδοσφαίρου

ΠΡΟΤΥΠΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ !! ΝΕΟ ΠΛΑΝΟ !! ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ !!
ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΕΣ – ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ
ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ
ΗΛΙΚΙΕΣ 5 ΕΩΣ 16 ΧΡΟΝΩΝ

Οι εξειδικευμένοι προπονητές μας, ο τεχνικός σύμβουλος παλαίμαχος της ομάδας μας με παρουσία σε περισσότερα από 250 ματς Α’ Εθνικής Παναγιώτης Κατσικογιάννης, με επικεφαλής και υπεύθυνους της ακαδημίας Νίκο Βασάλο  και Γιάννη Γκολέτη ακολουθώντας σύγχρονες μεθόδους προπόνησης εστιάζουν στην αθλητική βελτίωση των παιδιών, καλλιεργώντας παράλληλα ομαδικό πνεύμα και το “ευ αγωνίζεσθαι”.

Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα φιλικό και απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις, χωρίς να ξεχνάμε πως το παιδί-αθλητής είναι ταυτόχρονα και απλά παιδί που έχει ανάγκη να διασκεδάσει, να χαρεί και να κάνει νέους φίλους κάτι που αποτελεί βασική επιδίωξη της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας.
Η επιτυχία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας προκύπτει από την συνύπαρξη και συνεργασία 5 βασικών στοιχείων, απαραίτητων για τη “δημιουργία” ενός ολοκληρωμένου και σωστού αθλητή/ποδοσφαιριστή.

Αυτά τα στοιχεία είναι:

  • Παιδί-αθλητής

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας κάθε παιδί αντιμετωπίζεται ως αθλητής, αλλά πρώτα και κύρια αντιμετωπίζεται ως παιδί με τις ξεχωριστές του ανάγκες. Το πρόγραμμα και οι εκπαιδευτικές μέθοδοι καταρτίζονται από το εξειδικευμένο τεχνικό team της Ακαδημίας με βάση την ηλικία του παιδιού και όχι μόνο, με τέτοιο τρόπο ώστε η δραστηριότητα του παιδιού να αποτελεί ταυτόχρονα άθληση αλλά και διασκέδαση..

  • Εξειδικευμένοι Προπονητές

Όλοι οι προπονητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας είναι προσεκτικά επιλεγμένοι, έμπειροι και ειδικά καταρτισμένοι στο συγκεκριμένο αντικείμενο – την προπόνηση και διαπαιδαγώγηση ανήλικων αθλητών. Έτσι είναι σε θέση να μεταδώσουν στα παιδιά τη φιλοσοφία της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου που θέλει κάθε παιδί να αθλείται διασκεδάζοντας, να δημιουργεί φίλους, να αποκτά ομαδικό πνεύμα και να καταλήγει ένας ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής.

  • Υψηλών Προδιαγραφών και Ασφαλή Γήπεδα-Χώροι Άθλησης

Όλα τα γήπεδα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου μας είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να προσφέρουν ιδανικές συνθήκες άθλησης για τα παιδιά. Επιπλέον όλοι οι χώροι στους οποίους κινούνται τα παιδιά (γήπεδα, αποδυτήρια, με μόνιμη παρουσία γιατρού) πληρούν όλες τις προδιαγραφές ώστε τα παιδιά να αθλούνται με ασφάλεια σε ένα ιδανικό περιβάλλον.

  • Καινοτόμες μέθοδοι αξιολόγησης και παρακολούθησης εξέλιξης

Η αξιολόγηση των παιδιών θα βασίζεται και σε ειδικά συστήματα αξιολόγησης της εξέλιξης των τεχνικών δεξιοτήτων των αθλητών, σύμφωνα με διεθνείς πρακτικές. Συστήματα που θα εφαρμόσει η Ακαδημία μας με γνώμονα την εξέλιξη των αθλητών και την καταγραφή και τεκμηρίωση αυτής.

  • Ενημερωμένοι Γονείς

Στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου μας πιστεύουμε ότι ο γονέας που θα στηρίξει με απόλυτη επιτυχία το παιδί/αθλητή είναι ο σωστά ενημερωμένος γονέας. Θα υπάρχουν προγραμματισμένες ενημερωτικές συναντήσεις με τους προπονητές που αφορούν την αγωνιστική εικόνα και πρόοδο του παιδιού.
Οι προπονήσεις στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου πραγματοποιούνται 3-4 φορές την εβδομάδα (από Σεπτέμβριο έως και Ιούνιο).

Η Ακαδημία μας συμμετέχει σε επίσημα πρωταθλήματα και τουρνουά με τους αγώνες να διεξάγονται (κυρίως) Σάββατο ή Κυριακή.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες και εγγραφή στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου, καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή, ώρες 11:00 – 19:00 καλέστε στο 2104170439.

Related Articles

Απέκτησε Ζαμάνη ο Εθνικός Πειραιώς

kyanoleukos

Καλό ταξίδι Θανάση Ιντζόγλου

kyanoleukos

Πλήγμα στον Εθνικό Πειραιώς- Ρήξη χιαστού οι Κακοσίμος-Πάππος

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα