Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

“Τεχνικός Διευθυντής στο Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά ο Γιάννης Μπογιατζόγλου”

Η Δ.Ε. Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας για ένα χρόνο με προοπτική άμεσης ανανέωσης, στο πόστο του Τεχνικού Διευθυντή του Γυναικείου Τμήματος, τον πολύπειρο προπονητή Γιάννη Μπογιατζόγλου, με θητεία σε Φάρο Κερατσινίου, Ολυμπιακό, Απολλώνιο, Πορφύρα, Μίλωνα.

Ο Γιάννης Μπογιατζόγλου θυμίζουμε ήταν ο προπονητής που εμπιστεύτηκε ο Σπύρος Κουτούβαλης πριν τέσσερα χρόνια για την σύσταση της πρώτης γυναικείας ομάδας στην Ιστορία του Όμίλου μας βάζοντας “το νερό στο αυλάκι” για την μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία της.

” Επιστρέφω στον αγαπημένο μου Εθνικό μετά από τέσσερα χρόνια, από άλλο πόστο αυτό του Τεχνικού Διευθυντή με στόχο την καλύτερη οργάνωση του τμήματος βλέποντας τις μεγάλες δυνατότητες που υπάρχουν και πιστεύω ότι μαζί με την Δ Ε. και τον φίλο μου Σπύρο Κουτούβαλη θα τα πάμε πολύ καλά” ήταν τα πρώτα λόγια του Γιάννη Μπογιατζόγλου

Ξανακαλοσορίζουμε στον Εθνικό μας τον Γιάννη Μπογιατζόγλου και του ευχόμαστε πολλές νίκες με την ομάδα μας

Στο μεταξύ συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς η προετοιμασία για το δύσκολο αυριανό, εντός έδρας παιχνίδι με τον Τελαμώνα Σαλαμίνας, με στόχο δύο στροφές πριν το τέλος του πρώτου γύρου να συνεχιστεί το αήττητο σερί της ομάδας μας

Related Articles

“Πολλά χαμόγελα και μεγάλη πίστη και αισιοδοξία στην απογευματινή πρώτη συνάντηση στη λέσχη του Συλλόγου από τη Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού μας !!!

kyanoleukos

“Τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας των γυναικών μας στο βόλεϊ !!

kyanoleukos

Ευαγγελία Γιαννίκη: O Εθνικός κουβαλάει μεγάλη ιστορία

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα