Κυανόλευκος
Βόλλεϋ Ερασιτέχνης Μπάσκετ Ποδόσφαιρο

Πιστοποιήθηκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων ο Εθνικός

“Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ, ο πρώτος αθλητικός Όμιλος στον Πειραιά που πιστοποιήθηκε στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ”
Ο Όμιλός μας ενεργοποιήθηκε χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση αμέσως μετά τις εξαγγελίες του Υφυπουργού και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού φέτος το καλοκαίρι που σκοπό είχαν το ξεκαθάρισμα της εικόνας των αθλητικών σωματείων όλης της χώρας με τη δημιουργία Μητρώου και με απώτερο στόχο την εναρμόνιση τους με τη νέα και εν ισχύ νομοθεσία.
Με επικεφαλής τον σημερινό Πρόεδρο του Ομίλου μας κ. Γιάννη Πατλάκα και με τη συνεργασία όλου του Διοικητικού Συμβουλίου, από τις 24-11-2020 ο Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς – Φαλήρου ΕΘΝΙΚΟΣ είναι το πρώτο σωματείο στον Πειραιά που πιστοποιήθηκε επίσημα ότι πληροί τις προϋποθέσεις και μπορεί να διατηρεί και να αναπτύσσει όλα τα αθλήματα, ομαδικά και ατομικά, που έχει έως σήμερα με τρόπο καθ’ όλα νόμιμο.
Ως Όμιλος, ο Εθνικός ΟΦΠΦ, κοντεύοντας έναν αιώνα αδιάκοπης λειτουργίας και προσφοράς στον αθλητισμό στον Πειραιά, ευχόμαστε όλα τα σωματεία της πόλης μας να λάβουν την απαραίτητη πιστοποίηση και να εγγραφούν στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της ΓΓΑ, για να γίνει ο Πειραιάς μας ακόμα πιο ανταγωνιστικός στο χώρο του αθλητισμού, γιατί μέσα από τον υγιή ανταγωνισμό γεννιούνται μεγάλοι αθλητές και έρχονται οι διακρίσεις σε όλα τα αθλήματα !!!

Related Articles

Εθνικός: Φιλική μοιρασιά στην Ερυθραία

kyanoleukos

Δοκιμασία σήμερα στο Καματερό 21:45 με την Άμιλλα για τις Γυναίκες του Εθνικού Πειραιώς

kyanoleukos

Φιλικά οι ακαδημίες μας με τον Εθνικό Ζαχάρως

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα