Κυανόλευκος
Απόψεις Ποδόσφαιρο

“Ιστορία γράφουν και οι δεύτεροι”

Ο Μάγκας των Γηπέδων, ο δημοσιογράφος του Αθλητικού Ρεπορτάζ, ο Γιώργος Αρκουλής εξέδωσε το βιβλίο του «Ιστορία γράφουν και οι δεύτεροι…».

Πρόκειται για το βιβλίο με τον πιο ρεαλιστικό τίτλο που θα μπορούσε να δώσει μόνο ένας Πειραιώτης γηπεδόφιλος, που το αφιερώνει στον χώρο που γνωρίζει καλά αφ’ενός και αφ’ετέρου στην αγαπημένη του ομάδα: τον Εθνικό Πειραιώς.

Αντιγράφουμε από το οπισθόφυλλο:

«Αυτό το βιβλίο δεν είναι απλά μια επετειακή έκδοση με αφορμή τη συμπλήρωση ενενήντα χρόνων(όταν γράφτηκε το βίβλιο) ενός πολύ σημαντικού αθλητικού συλλόγου της χώρας. Είναι κυρίως η καταγραφή πολυετούς παρασκηνίου σε βάρος του από συμφέροντα και κατεστημένο, αλλά και πλήθους λαθών των ανθρώπων οι οποίοι διοίκησαν από αιρετή θέση ή από το παρασκήνιο, κάτω από την κάλυψη του οικονομικού μεγιστάνα Δημήτρη Καρέλλα…”

Σημαντική Πληροφορία: Το βιβλίο του Γιώργου Αρκουλή «Ιστορία γράφουν και οι δεύτεροι – Ενενήντα χρόνια Εθνικός Πειραιώς…» δεν κυκλοφορεί από εκδοτικό οίκο. Οι αναγνώστες μας που θέλουν να το προμηθευτούν, μπορούν να απευθύνονται απευθείας στο e-mail του συγγραφέα: arkoulis45@yahoo.gr

Related Articles

Ανανεώσεις συνεργασίας

kyanoleukos

Καλό ταξίδι Πέτρο Λεβεντάκο.

kyanoleukos

Προοδευτική – Εθνικός 1-0 (Κύπελλο Πειραιά)

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα