Κυανόλευκος
Uncategorized

Πλήττεται η αξιοπιστία του πρωταθλήματος

Η απόφαση για την διεξαγωγή του αγώνα του Εθνικού στον Κορυδαλλό με την Προοδευτική, την Κυριακή 20/3, πλήττει βάναυσα την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.
Το πρωτάθλημα του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή του.
Την ώρα που τρεις ομάδες διεκδικούν την άνοδο, ελήφθη από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, μια απόφαση που τραυματίζει βάναυσα την ισονομία και την αξιοπιστία της διοργάνωσης.

Συγκεκριμένα κι ενώ σε προηγούμενη περίπτωση, λόγω κρουσμάτων η Ελευσίνα έπαιξε Σάββατο με τον Αστέρα Βάρης και κατόπιν μετατέθηκε για την Τετάρτη 9/3 όλη η αγωνιστική, τώρα γίνεται κάτι το οποίο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό, όχι μόνο από τους φιλάθλους, αλλά και από κάθε άνθρωπο που θέλει να νιώθει βέβαιος για την αξιοπιστία και ότι το παιχνίδι της πρωτιάς παίζεται με ίσους όρους.
Η αναμέτρηση του Καραβά με την Ελευσίνα θα διεξαχθεί το Σάββατο 19/3 στον Κορυδαλλό.

Στο ίδιο γήπεδο την επόμενη μέρα, αποφασίστηκε να λάβει χώρα ο αγώνας Προοδευτική – Εθνικός μόνον, και τα άλλα παιχνίδια να διεξαχθούν κατόπιν. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα των Δυτικών προαστίων όταν θα δώσει το 18ο παιχνίδι στο πρωτάθλημα, να γνωρίζει ήδη το αποτέλεσμα του αγώνα (επίσης 18ος και για τις δύο ομάδες), των άλλων δύο διεκδικητών, τρεις μέρες νωρίτερα, γεγονός που δεν μπορεί να δίνει σε κανέναν την αίσθηση της ίσης αντιμετώπισης. Καλούμε την αρμόδια Επιτροπή ν’ αλλάξει την απόφασή της και να ορίσει την Τετάρτη 23/3 τα παιχνίδια των τριών διεκδικητών και την ίδια ώρα, ώστε το πρωτάθλημα, να μην δεχτεί ένα σοβαρό πλήγμα στην αξιοπιστία του.

Related Articles

Προετοιμασίας συνέχεια

kyanoleukos

Έναρξη συνεργασίας με Μανδαμαδιώτη

kyanoleukos

Α.Σ Παπάγου – Εθνικός

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα