Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

“Αφήνει την Προπονητική & τον Χώρο του Βόλεϊ, μετά τα Playoffs Ανόδου  o Χάρης Κουβουτσάκης”

Η Δ.Ε. Γυναικείου Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά με δύσκολα συναισθήματα ανακοινώνει ότι ο Χάρης Κουβουτσάκης, Προπονητής της γυναικείας ομάδας, με τη λήξη των play offs, λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να προσφέρει όπως εκείνος επιθυμεί τις υπηρεσίες του στον αγαπημένο του σύλλογο, θα αποχωρήσει από τον χώρο του βόλεϊ.
Ο Χάρης Κουβουτσάκης, είναι ενεργό στέλεχος των αθλητικών δράσεων πετοσφαίρισης του Ομίλου μας για πολλά χρόνια και πρωτεργάτης της φετινής αήττητης μέχρι σήμερα πορείας της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Εθνικού και της ανόδου στην Β’ Εθνική Κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία μας, την οποία όπως όλα δείχνουν θα πετύχει η ομάδα μας φέτος.
Ο Χάρης Κουβουτσάκης υπήρξε από τους πρώτους, μαζί με το σημερινό τεχνικό διευθυντή της Γυναικείας ομάδας Γιάννη Μπογιατζόγλου, που πίστεψαν στην δημιουργία γυναικείου τμήματος βόλεϊ στον Εθνικό και εργάστηκε ακατάπαυστα για την επιτυχημένη εξέλιξη του εγχειρήματος από την πρώτη στιγμή. Υπό την προπονητική καθοδήγησή του, εξάλλου, σημειώθηκε και η πρώτη άνοδος του τμήματός μας την περίοδο 2017-2018, σε επίπεδο κορασίδων που έμελλε να είναι και η πρώτη από μία σειρά συνεχόμενων ετήσιων ανόδων.
Ο ίδιος δήλωσε: «Με ανάμικτα συναισθήματα λαμβάνω την απόφαση να αποχωρήσω, αφενός με λύπη διότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να αφιερώσω τον χρόνο που θα ήθελα στην προπονητική διαδικασία, αφετέρου με χαρά γιατί η ομάδα μετά από την αήττητη φετινή πορεία βρίσκεται ένα βήμα πριν την άνοδο την οποία πιστεύω ότι θα πετύχουμε γιατί έχουμε εργαστεί σωστά και σκληρά και το αξίζουμε όλοι μας και πρώτα απ’όλα οι αθλήτριές μας. 
Ευχαριστώ την Δ.Ε. Βόλεϊ του Εθνικού και ιδιαίτερα τον φίλο μου πάνω απ’ όλα και Πρόεδρο της Δ.Ε. Σπύρο Κουτούβαλη, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε φέτος και με επέλεξε να ηγηθώ της προσπάθειας για αυτήν την όπως φαίνεται σημαντική άνοδο και συγχρόνως την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Είμαι περήφανος που υπήρξα ενεργά παρώντόσο στην πρώτη άνοδο του γυναικείου τμήματος, όσο και στη φετινή και θα είμαι πάντα κοντά στις προσπάθειες του γυναικείου βόλεϊ του Εθνικού. Όλα στη ζωή έχουν ένα τέλος. Πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον χώρο που τόσο αγάπησα. Παρ’ όλ’ αυτά διαβεβαιώνω όλους ότι οποιαδήποτε στιγμή θεωρήσει ο Πρόεδρος και η Δ.Ε. ότι μπορώ να φανώ χρήσιμος με οποιονδήποτε τρόπο, θα είμαι πάντα εκεί και δίπλα στον αγαπημένο μου Εθνικό».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Δ.Ε. Βόλεϊ του Εθνικού, Σπύρος Κουτούβαλης, δήλωσε: 


«Ο Χάρης, με το ήθος, την εργατικότητα και την ποιότητα που τον διακρίνει ως άνθρωπο, έχει γράψει τη δική του ιστορία στο τμήμα βόλεϊ του ομίλου μας. Ήταν ο πρωτεργάτης στη φετινή προσπάθεια της γυναικείας μας ομάδας που είναι πολύ κοντά στο πρωτάθλημα και την άνοδο και μέχρι και σήμερα που μιλάμε βρίσκεται αήττητη στην πρώτη θέση πριν ξεκινήσουν τα playoffs. 
Ήταν αυτός που κέρδισε για πρώτη φορά πρωτάθλημα και άνοδο για γυναικείο τμήμα βόλεϊ σε επίπεδο κορασίδων την περίοδο 2017-2018. Παρ’ όλ’ αυτά γνωρίζοντας ότι οι επαγγελματικές και οι οικογενειακές του υποχρεώσεις δεν θα του επέτρεπαν να συνεχίσει με τους ρυθμούς και τις προδιαγραφές που θέλει ο ίδιος για την ομάδα του στη Β’ Εθνική, είμαι αναγκασμένος να σεβαστώ την απόφασή του να βάλει τελεία, έπειτα από μια μεγάλη καριέρα ως αθλητής αλλά και ως πετυχημένος προπονητής, στο άθλημα που αγάπησε και τον αγάπησε.
Για τον πολύ δύσκολο χώρο του βόλεϊ, ο Χάρης ήταν ένα κόσμημα και αυτό το έχουν παραδεχτεί όλοι στον χώρο. Είμαι περήφανος που συγκαταλέγεται στους φίλους μου και είμαι πεπεισμένος ότι όποτε τον χρειαστεί το γυναικείο τμήμα του Εθνικού, θα βρίσκεται εκεί όπως πάντα για να βοηθήσει με κάθε τρόπο.
Τον διαβεβαιώνουμε τόσο οι αθλήτριες του ομίλου μας όσο κι εγώ ότι θα τον αποχαιρετίσουμε  στο τέλος των play off “Εστεμμένο Πρωταθλητή, όπως αρμόζει σε έναν γεννημένο νικητή.
Χάρη, το βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά σε ευχαριστεί για τη μεγάλη προσφορά σου».

Related Articles

Ελισάβετ Σκαρλάτου: H φανέλα του Εθνικού είναι βαριά

kyanoleukos

Ανακοίνωση – Διευκρίνηση

kyanoleukos

Η “ACA SHIPPING CORPORATION” & Ο Εφοπλιστής, Αλέξης Αγγελόπουλος Νέος Υποστηρικτής του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά!!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα