Κυανόλευκος
Απόψεις

Ναι στην Αυτοκριτική -Όχι στην απαξίωση

Η πρεμιέρα μας άφησε πικρή γεύση. Η ήττα από την Ηλιούπολη μας στεναχώρησε όλους. Όμως ποτέ και καμιά ομάδα δεν απαξιώθηκε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική.
Ο φετινός Εθνικός μπορεί να δείξει πολύ καλύτερη εικόνα. Και για αυτό είμαι σίγουρος. Η ομάδα έχει ελλείψεις αλλά έχει δουλέψει και θα συνεχίσει να το κάνει απρόσκοπτη. Οι μεταγραφές που έγιναν στην εκπνοή θα ενισχύσουν. Το
σύνολο θα δέσει και η συνέχεια σίγουρα θα είναι καλύτερη. Είναι μικρό το
πρωτάθλημα αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να καταδικάσουμε μια υγιείς προσπάθεια. Τηρουμένων των αναλογιών έχει γίνει μια πολύ σοβαρή δουλειά. Αγωνιστικά δεν μπορεί λοιπόν να μην δικαιωθεί η ομάδα. Προσωπικά δεν έχω μάθει να ψάχνω δικαιολογίες. Δεν είναι στο πετσί μας να ρίχνουμε αλλού τα βάρη. Όμως αυτό το επιθετικό φάουλ πάνω στον Λαδά βγάζει μάτι. Ο Καδδας από την Αχαΐα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των φιλόξενούμενων
Όσο ανούσιος επιθετικά ήταν ο Εθνικός άλλο τόσο ακίνδυνη ήταν και η Ηλιούπολη. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε.
Η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Όχι ότι η εικόνα του Εθνικού ήταν αυτή που πρέπει αλλά δεν είδαμε και από την άλλη κάτι καλύτερο.
Συνεχίζουμε λοιπόν με περισσότερο πείσμα για μια καλύτερη συνέχεια. Διορθώνουμε τα λάθη μας και προχωράμε πιο δυνατοί. Ας ελπίσουμε να μην βρεθεί νέος… Καδδας στον Ταύρο.
ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΑΓΙΑΚΟΣ

Related Articles

Η κυανόλευκη φυλή της μπάλας-Προέχει η συσπείρωση όλων των Εθνικών

kyanoleukos

Η ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ :Τα καλύτερα έρχονται για την Εθνικάρα!

kyanoleukos

Το διπλό επιβεβαίωσης και το φετινό μεγάλο στοίχημα

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα