Κυανόλευκος
Απόψεις

Η κυανόλευκη φυλή της μπάλας-Προέχει η συσπείρωση όλων των Εθνικών

Αδέλφια καλημέρα. Μπορεί το χαρτί προς το παρών να μας τελείωσε. Όμως η προσπάθεια του Κυανόλευκου είναι τόσο αξιέπαινη που δεν μπορούσε να με αφήσει ασυγκίνητο.
Μετά από χρόνια θα τα λέμε από εδώ. Την φιλόξενη γωνία του Κυανόλευκου. Της γνήσιας φωνής του Εθνικού Πειραιά. Για την ιστορικότερη ομάδα του Πειραιά και όχι μόνο.
Λίγο μετά τις αρχαιρεσίες στον ερασιτέχνη και το νέο ΔΣ υπό την προεδρία του Δημήτρη Κολοβού η αγωνία για την επόμενη μέρα κορυφώνεται. Η πρόωρη απόσυρση του Σπύρου Κωτσόπουλου
δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.
Γιατί πραγματικά η πορεία του είναι αξιοσέβαστη στα δρώμενα της πειραϊκής ομάδας. Είναι και παραμένει πιστός Εθνικός. Δεν θα βιαστώ να πω περισσότερα καθώς όλοι περιμένουμε τις εξελίξεις.
Τώρα όμως και εν μέσω μιας δύσκολης οικονομικά συγκυρίας αυτό που προέχει είναι η συσπείρωση όλων. Η ενότητα και μόνο αυτή μπορεί να αναστήσει τον Εθνικό. Οποία κι αν είναι η επόμενη μέρα. Μόνο αν γίνουμε μια γροθιά θα αντέξουμε.
Ξέρω ότι όσοι διαβάζεται αυτό το κείμενο έχετε κουραστεί, πικραθει και απογοητευτεί. Όμως η αγάπη για την ομάδα μπορεί να κάνει θαύματα.
Υπομονή και σκέψη λοιπόν πως θα βάλουμε ένα λιθαράκι για την επιστροφή στην… κανονικότητα. Η τάξη θα αποκατασταθεί μόνον όταν ο Εθνικός επανέλθει στην θέση που του αρμόζει.
Και αυτό δεν θα γίνει με κάποιο μαγικό. Θα επιτευχθεί μόνο όταν όλοι αγκαλιάσουν και πάλι την
αρχαιότερη ομάδα του λιμανιού. Το οφείλουμε στην συνείδηση μας.

ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΑΓΙΑΚΟΣ

Related Articles

Οι φίλοι του Κυανολεύκου συζητούν: Μετά από χρόνια σε γερές βάσεις

kyanoleukos

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

kyanoleukos

Η ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ :Τα καλύτερα έρχονται για την Εθνικάρα!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα