Ο Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Και Δρίκο ο Εθνικός Πειραιώς

Σε μια σημαντική προσθήκη για τη μεσαία του γραμμή προχώρησε ο Εθνικός Πειραιώς, καθώς ήρθε σε συμφωνία με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Θανάση Δρίκο.
Ο 19χρονος μέσος (γεννημένος στις 02/10/2006) εντάσσεται στο δυναμικό των κυανόλευκων, συνεχίζοντας την πορεία του στις εθνικές κατηγορίες.
Ο Δρίκος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Άγιαξ Ταύρου. Τη σεζόν 2024-2025 έκανε το βήμα για τη Γ’ Εθνική με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης, όπου κατέγραψε 21 συμμετοχές και σημείωσε 3 γκολ. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο (2025-2026) παρέμεινε στην ίδια κατηγορία, αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Νέας Ιωνίας, με την οποία είχε 15 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και 2 συμμετοχές στο Κύπελλο Ελλάδας.
Με συνολικά 36 συμμετοχές και 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής τα τελευταία δύο χρόνια, ο νεαρός μέσος έρχεται να προσθέσει ακόμα μια αξιόπιστη λύση στο ρόστερ του Εθνικού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

soccerlive.gr

Related Articles

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

kyanoleukos

Η αποστολή για Θύελλα Ραφήνας-Νερό να πάρετε μαζί σας.

kyanoleukos

Ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος φωτογραφήθηκε με τη φανέλα του Εθνικού

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα