Κυανόλευκος
Ερασιτέχνης

Εθνικός Πειραιώς: Απάντηση τριών μελών του ΔΣ στα περί «φιάσκου»

Την δική τους απάντηση-θέση δίνουν τρία μέλη του ΔΣ των Πειραιωτών σχετικά με δημοσίευμα του Sportime στις 17 Ιουλίου.
Ο Εθνικός Πειραιώς έχει μπει σε μία νέα εποχή με ένα νέο διοικητικό συμβούλιο.

Τρία μέλη, οι κ.κ. Πρίντεζης Αντώνιος, Αναγνώστου Ευάγγελος και Βασμανώλης Ιωάννης, με τοποθέτησή τους στο Sportime δίνουν την απάντησή τους σχετικά με ένα αποσπώμενο κομμάτι του ρεπορτάζ της 17ης Ιουλίου.

Το οποίο ανέφερε: «Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ, ο κόσμος του Εθνικού χαρακτηρίζει ως υπεύθυνους του «φιάσκου» τους κ.κ. Πρίντεζη, Αναγνώστου και Βασμανώλη και σε αυτούς ρίχνει τις ευθύνες».

Τι αναφέρουν τα τρία μέλη του ΔΣ
«Τα τρία αυτά μέλη, σύμφωνα με την συνέλευση του Διοικητικού συμβουλίου, ακολούθησαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα όπου τα έθεσαν σε όλους τους παρόντες και στον Πρόεδρο τον κο. Κολοβό . ΖΗΤΗΣΑΜΕ, να ακολουθήσουμε την νόμιμη οδό και να σταλούν, προς όλους τους υποψήφιους προς ανάληψη του Ποδοσφαιρικού τμήματος, τα στοιχεία τα οποία ζητήθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Το Δημοκρατικό πολίτευμα αυτό επιβάλει και αυτό πράξαμε, με γνώμονα, την πραγματική, ισότιμη και αληθινή θέση προς όλους για να μπορέσει η όποια ενδεχόμενη πρόταση να έρθει σε ψηφοφορία και να παρθεί η ανάλογη απόφαση όπως προβλέπεται από το καταστατικό του Συλλόγου .

Το αυτονόητο δηλαδή… το οποίο όμως καταδικάσαμε με το να βαφτίσουμε κάποιους σε υπεύθυνους του <<φιάσκου>> και των ευθυνών «σύμφωνα με το ρεπορτάζ» (για το οποίο ρεπορτάζ έχουμε κάθε λόγο να αμφιβάλουμε αν μπορεί να φέρει αυτόν τον όρο).

Ζητάμε, η ανάλογη απάντηση μας να αναρτηθεί προς τον κόσμο του ΕΘΝΙΚΟΥ στην στήλη σας περί αυτού του δημοσιεύματος και την αποκατάσταση της ΑΛΗΘΕΙΑΣ για τα γεγονότα που λάβανε χώρα σύμφωνα με τα πρακτικά του ΔΣ.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Εθνικού Πειραιώς
Πρίντεζης Αντώνιος
Αναγνώστου Ευάγγελος
Βασμανώλης Ιωάννης».

Related Articles

Ανακοίνωση σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ομίλου

kyanoleukos

Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Φώντα Μουδάτσιου

kyanoleukos

Εθνικός ΟΦΠΦ: Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα