Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

Απολαυστικές !!!!Έγινε το Πρώτο από τα Τρία Βήματα τίτλου που μένουν 3-0 Σετ το Γ.Σ. Ιλίου

Οι Γυναίκες μας έκαναν το πρώτο από τα Τρία Βήματα που απομένουν για να πάρουν τον Φετινό Τίτλο και την άνοδο στην Β’Εθνική κατηγορία πέτυχαν την 19η συνεχόμενη νίκη τους απέναντι στο Γ.Σ. Ιλίου με 3-0 σετ και είναι έτοιμες να ..τραβήξουν από 19 και να …κάνουν 21 στις 31/3/22 τελευταία μέρα του μήνα με τον Κρόνο στα Καμίνια με ενδιάμεσο σταθμό τον Άρη Αμφιάλης στην Αμφιάλη 24/3/22 μια μέρα πριν την Εθνική μας Εορτή!!
Το Γ. Σ. Ιλίου αντιστάθηκε μόνο στο πρώτο σετ και μετά παραδόθηκε στην ανωτερότητα της ομάδας μας, που για δύο σετ ήταν ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΗ, δείχνοντας σε όλους ότι είναι έτοιμη από τον πρώτο γύρο των Playoffs να τελειώσει την παράσταση και να πάρει το πρωτάθλημα και την Άνοδο στην Β’Εθνική κατηγορία.
Τα σετ του αγώνα ήταν: 25-23, 25-16, 25-10
Άριστη η διαιτησία των: Ιωάννου Δημ, Ανδρέου Δ, & Ιωάννου Μ.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Κουβουτσάκης- Καρράς)Κουτούβαλη (cpt), Καλύβη, Χαύτα, Μουχτούρη (λίμπερο) Βαρβαρέλη, Σαριδάκη, Τσεκουβλούκη, Καράμπελα, Καταφαντή, Χωριανοπούλου, Δημητροπούλου, Κούσουλα, Μπούτσιου, Μπογιατζόγλου (λίμπερο)

Related Articles

” Να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις το ζητούμενο για τις Γυναίκες μας στο αυριανό παιχνίδι με την Άμιλλα Καματερού στα Καμίνια”

kyanoleukos

Ώρα Κυπέλλου στο Βόλεϊ !!

Αρίστη Μουταφτσή

Ευχές από το Τμήμα Γυναικών Βόλεϊ

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα