Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

“Ιδανικοί αυτόχειρες!! Η νέα ήττα των Γυναικών μας στο Βόλεϊ με 2-3 Σετ από το Περιστέρι, έφερε την παραίτηση του Ανδρέα Γερονίκου, που έγινε δεκτή!!

Χώρισαν “κοινή συναινέση” οι δρόμοι του Εθνικού και του προπονητή μέχρι χθες το βράδυ της ομάδας Βόλεϊ των Γυναικών του Εθνικού Πειραιώς Ανδρέα Γερονίκου, μετά από την  χθεσινοβραδινή νέα ήττα απο το Περιστέρι με 2-3 Σετ στα Καμίνια.

Σε συνάντηση που είχαν αμέσως μετά το παιχνίδι  ο Προπονητής υπέβαλε την παραίτηση του στον Επικεφαλής της ομάδας Σπύρο Κουτούβαλη, η οποία έγινε δεκτή, και συμφώνησαν και οι δύο, στο ότι ο Κόουτς δεν μπόρεσε να περάσει την Φιλοσοφία του στην ομάδα τους δύο μήνες που έκατσε στον πάγκο και ότι την συγκεκριμένη στιγμή η ομάδα χρειάζεται ένα “ηλεκτροσόκ”, για να μπορέσουν οι αθλήτριες να ξαναβρούν τον καλό εαυτό τους και να πετύχουν τους δύο στόχους που έχουν βάλει για φέτος.

Ο Σπύρος Κουτούβαλης δήλωσε τα εξής:

“Αποφασίσαμε μαζί με τον Ανδρέα ότι την συγκεκριμένη στιγμή και μετά και από την νέα χθεσινοβραδινή  ήττα, θα ήταν καλύτερο για την ομάδα να χωρίσουν οι δρόμοι μας !!

Θέλω να ευχαριστήσω δημόσια  τον φίλο μου Ανδρέα για όσα πρόσφερε τους δύο αυτούς μήνες στον Εθνικό μας, και που είναι πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται, και να του ευχηθώ από καρδιάς καλή επιτυχία σε ότι επιλέξει να κάνει από εδώ και στο εξης. Ο Εθνικός απέκτησε ένα καλό και πολύτιμο φίλο σε μια δύσκολη χρονικά στιγμή!!

Τέλος να αναφέρω ότι η ομάδα μας θα κάνει τα πάντα για να είναι μέσα στους στόχους της, θα ενισχυθεί με τουλάχιστον τέσσερις αθλήτριες την χειμερινή μεταγραφική περίοδο οι οποίες θα είναι άμεσα έτοιμες να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους, οι σκέψεις δε που υπάρχουν για τον νέο προπονητή που θα αναλάβει την ομάδα θα γίνουν πολύ σύντομα γνωστές”

Related Articles

Η 22χρονη Ακραία Αφροδίτη Γεωργίου στον Εθνικό Πειραιά!!

kyanoleukos

Βόλεϊ: Συνεργασία Εθνικού με την εταιρεία πληροφορικής “NEUROCOM S.A.”

kyanoleukos

“Το προπονητικό team της ομάδας volley για τη σεζόν 2020-2021”

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα