Κυανόλευκος
Βόλλεϋ Συνεντεύξεις

Σ. Κουτούβαλης: “Για να φτιάξουμε σωστούς φιλάθλους πρέπει να έχουμε πρότυπο τον Μαντζουράνη”

«Ο Μαντζουράνης ήταν ένα πραγματικό υπόδειγμα οπαδού και πρέπει κάποια στιγμή, ως πρότυπο τον Γιάννη Μαντζουτανη, κάποιοι να μιλήσουν στα νέα παιδιά για το ήθος του, για να μπορέσουμε να φτιάξουμε σωστούς φίλαθλους στο μέλλον, γιατί οι εποχές αλλάζουν και τα πράγματα δυσκολεύουν» τόνισε στο «Κανάλι Ένα» ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου τμήματος βολει στον Εθνικό Πειραιώς Σπύρος Κουτούβαλης, για τον χαμό της εμβληματικής μορφής των ελληνικών γηπέδων Γιάννη Μαντζουράνη.

Ταυτόχρονα αναφέρθηκε στην εφετινή αγωνιστική σεζόν και τους στόχους της γυναικείας ομάδας: «Μεγάλη επιθυμία είναι να ολοκληρωθούν εφέτος τα πρωταθλήματα και με μεγάλη προσοχή θα πρέπει να τηρήσουμε τους κανόνες σε οτι αφορά τον κόσμο που θα βρίσκεται στα γήπεδα. Μεγάλος στόχος του Εθνικου είναι καταρχάς να επαναφέρει τα κορίτσια στον αθλητισμό γιατί έχουν σταματήσει πάρα πολλά παιδιά, αλλά και να πανηγυρίσει την άνοδο.

Ακούστε στο επισυναπτόμενο ηχητικό όλη την συνέντευξη του Σπύρου Κουτούβαλη….

https://kanaliena.gr/s-koytoyvalis-quot-gia-na-ftiaxoyme-sostoys-filathloys-prepei-na-echoyme-protypo-ton-mantzoyrani-quot/?fbclid=IwAR3c-QdS0niznR50joQM8zCc8-NI9VymPP7WaqKoSYqe5uoCKYw6PR1g7tQ

Related Articles

“Πρώτη επικίνδυνη έξοδος για τις Γυναίκες μας, σε δύσκολη έδρα απέναντι στο Ίλιον”

Αρίστη Μουταφτσή

Στάθηκε Εξαιρετικά !!Κέρδισε Πάρα Πολλά!!

kyanoleukos

Ψυχή Πρωταθλητή!! Μεγάλος ο Κόσμος…. Μεγάλο το Τρίποντο 3-1 Σέτ το Γ.Σ Ιλίου!!!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα