Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Σεροπιάν από τον Εθνικό-Υπηρεσιακός ο Τσιμπάκης στο ματς με τα Σπάτα

Εξελίξεις σημειώθηκαν στις τάξεις του Εθνικού Πειραιά αφού ο Μουράτ Σεροπιάν μετά από περίπου δυο χρόνια αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ιστορικού συλλόγου.

Η διαφορά φιλοσοφίας που διαπιστώθηκε μεταξύ των νέων προσώπων που έχουν μπει στη διοίκηση, με τον έμπειρο προπονητή ήταν ο λόγος του διαζυγίου και αυτό σημαίνει ότι στο ματς με τον Αήττητο στην άκρη του πάγκου θα βρεθεί ο Αντώνης Τσιμπάκης που βρίσκονταν στις ακαδημίες του σωματείου.

Επιβεβαίωσε το διαζύγιο με τον Εθνικό Πειραιά ο Μουράτ Σεροπιάν

Αφού έκανε αναφορά στην κατάσταση που υπήρχε όταν ήρθε στην ομάδα, υπογράμμισε στη συνέχεια ότι υπήρχε διαφορά φιλοσοφίας με τη νέα διοίκηση.

Αναλυτικά

Αναλάβαμε την ομάδα σε μια δύσκολη περίοδο που ήταν τελευταία με δυο βαθμούς και καταφέραμε να σώσουμε την κατηγορία. Η φετινή χρονιά ήταν ακόμη πιο δύσκολη και σε αντίξοες συνθήκες. Το πλάνο μας ήταν η ανανέωση της ομάδας με νέα παιδιά και η αξιοποίηση της ακαδημίας του Εθνικού. Δυστυχώς διαπιστώθηκε ότι υπάρχει μεγάλη απόσταση και διαφορά φιλοσοφίας με τη νέα διοίκηση και διακόπηκε η συνεργασία μας. Εύχομαι στα παιδιά του Εθνικού καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας.

https://soccerlive.gr

Related Articles

Πρώτο ματς με Ελλοπιακό-Αναλυτικά το πρόγραμμα του 4ο ομίλου της ΄Γ Εθνικής

kyanoleukos

Έναρξη συνεργασίας με Γιάννη Πίνη

kyanoleukos

Στο τιμ της ομάδας μας ο Μανώλης Θωμόπουλος

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα