Κυανόλευκος
Ακαδημίες Ποδόσφαιρο

Τα γήπεδα έκλεισαν, όμως το ποδόσφαιρο δε σταματάει!

Συνεχίζεται η δουλειά στον Εθνικό, καθώς αυτή τη φορά σειρά είχαν οι μικροί «κυανόλευκοι» που παρακολούθησαν τις οδηγίες μέσω τηλεκπαίδευσης από τον επικεφαλή των ακαδημιών και τον προπονητή της πρώτης ομάδας.

Η ενημέρωση από τη σελίδα του Εθνικού στο facebook: Ο τεχνικός διευθυντής του Συλλόγου μας και προπονητής της Κ17, Αντώνης Τσιμπάκης είχε διαδικτυακή συνάντηση με τους ταλαντούχους άσους της ομάδας Νέων του Εθνικού που οδηγούν την βαθμολογία στον 5ο όμιλο της ΕΠΣΠ, όντας αήττητοι στις 3 πρώτες αγωνιστικές (3-1-0, Γκολ: 14-3).

Ο κ. Τσιμπάκης, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε ανάλυση του προγράμματος που θα ακολουθήσουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές του στην περίοδο της καραντίνας ,έγινε τακτική ανάλυση των αγώνων με την παρουσία του τεχνικού της ανδρικής ομάδας κ.Μουράτ Σεροπιάν. Σε ότι αφορά το πρόγραμμα που ετοίμασε ο προπονητής φυσικής κατάστασης κ. Παπασωτηρίου, αξίζει να αναφερθεί πως θα υπάρχει άμεση ενημέρωση για την πρόοδο κάθε ποδοσφαιριστή μέσω της εφαρμογής SportsTracker!

Καθώς στόχος είναι οι ποδοσφαιριστές μας να επιστρέψουν έτοιμοι ώστε να δώσουν συνέχεια στο εξαιρετικό ξεκίνημα και να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Related Articles

Εθνικός: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα – Αγωνία και υπομονή

kyanoleukos

Συνέντευξη Γιώργος Μουκέας: «Όποτε ο Εθνικός πλησίαζε στην κορυφή άρχιζε το… κυνήγι!»

kyanoleukos

Εθνικός: Ξεκίνησαν οι έγγραφες στις ακαδημίες γυναικείου βόλεϊ

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα