Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Στο Πέραμα οι εντός έδρας αγώνες του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού(Βίντεο)

Συνάντηση με τα αθλητικά ποδοσφαιρικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Περάματος πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Τερζή Β Θεοδώρου

Στη συνάντηση συμμετείχαν οι πρόεδροι των αθλητικών ποδοσφαιρικών Σωματείων του δήμου Περάματος οι εκπρόσωποί τους κ.Σαλπέας Δημήτριος κ.Μωρέ Ιωάννα κ.Μπάμπαλης Πέτρος κΜπαλαλής Λάκης
κ.Λώλης Παναγιώτης κ.Κόλβερης Σωτήρης κ.Ζάχος Αθανάσιος κ.Παπανδρεώπουλος Γιώργος ο πρόεδρος του διαχρονικού σωματείου ΣΕΔΑΣ κ.Γιάννης Ψωμιάδης .

Καθώς και ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς κ.Γιάννης Πατλάκας με τους εκπροσώπους κ.Βατήστας Νάσος & κ.Μπαλούρδο Δημήτριο .

Στη διάρκεια της συζήτησης, που έγινε σε άριστο κλίμα, καταγράφηκε η υφιστάμενη κατάσταση στους αθλητικούς χώρους, έγινε εκτενής ενημέρωση για την διαδικασία αδειοδότησης που έχει δρομολογηθεί και συζητήθηκε το πλάνο επανέναρξης των αθλητικών δραστηριοτήτων ελπίζοντας να μην έχουμε εκ νέου προβλήματα με την Πανδημία.

Η Δημοτική Αρχή θα βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με όλα τα αθλητικά σωματεία αναγνωρίζοντας έμπρακτα τον ρόλο τους στην ανάπτυξη του αθλητισμού και την στήριξη των νέων της πόλης του Περάματος .

Ο Αντιδήμαρχος κ. Θεόδωρος Β Τερζής.
Ευχήθηκε πρώτα από όλα να έχουμε υγιή αθλητισμό.
Καλή σεζόν ,

Καλή δύναμη με υγεία και πολλά γκολ σε όλες τις ομάδες του Περάματος και άνοδος την επόμενη χρονιά σε μεγαλύτερη κατηγορία από όλες τις ομάδες μας καθώς η δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός και συνοδοιπόρος στα προβλήματά σας…

Καλή Αρχή!!!

Ο πρόεδρος του Εθνικού Πειραιώς κ.Πατλάκας Γιάννης ευχαρίστησε για την παραχώρηση του Γηπέδου Περάματος στον σύλλογο μας, καθώς και τα αθλητικά σωματεία για τη σύμφωνη γνώμη τους.

Καθώς επεσήμανε:
Στο Γήπεδο Ποδοσφαίρου Περάματος η ομάδα μας θα δώσει όλους τους εντός έδρας αγώνες της και οι κάτοικοι της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αγώνες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας και να στηρίξουν την προσπάθειά μας.

Καθώς και δύο αγώνες Γ Εθνικής γυναικών.

Η ανταπόκριση του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Περάματος κ. Θεόδωρου Τερζή στο αίτημά μας για την παραχώρηση του γηπέδου ήταν άμεση, όπως επίσης και του Δημάρχου της πόλης Γιάννη Λαγουδάκη, ώστε να καταστεί εφικτό να πραγματοποιηθούν οι αγώνες Γ’ Εθνικής στο γήπεδο του Περάματος.

Το Πέραμα εξάγει εδώ και χρόνια πολιτισμό και αθλητισμό και με την ευγενή του παραχώρηση στο σωματείο μας το απέδειξε για ακόμα μια φορά.

Με
Εκτίμηση

Ο Αντιδήμαρχος Περάματος
Τερζής Β Θεόδωρος

peiraiotika.gr/

Related Articles

O διαιτητής Παναγιωταράς έκοψε την νίκη από τον Εθνικό

kyanoleukos

Σεροπιάν: «Το ρόστερ θα γεμίσει, έτοιμοι στην επανέναρξη»

kyanoleukos

Έναρξη συνεργασίας με Γιάννη Πίνη

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα