Κυανόλευκος
Μπάσκετ

Σε Live Streaming οι εντός έδρας αγώνες του Εθνικού στο μπάσκετ

Η Διουκούσα Επιτροπή του τμήματος μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ θέλει να ευχαριστήσει θερμά του δεκάδες φιλάθλους μας που δείχνουν έμπρακτα τον ενδιαφέρον τους για την ομάδα και έχουν εκφράσει την επιθυμία της βρίσκονται στις εξέδρες του Π. Σαλπέας.

Προς αποφυγήν κάθε είδους παρεξήγησης πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως ΟΛΑ τα επίσημα ματς των Εθνικών κατηγοριών θα διεξάγονται στην Ελλάδα βάση ειδικού πρωτοκόλλου που απαγορεύει την είσοδο σε φιλάθλους. Τα άτομα που επιτρέπεται να βρίσκονται στις εξέδρες δεν διέπονται από τους κανονισμούς των κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας, αλλά ΜΟΝΟ με βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου. Συνεπώς δεν επιτρέται η είσοδος σε κανένα, παρά μόνο στους συμμετέχοντες τον αγώνα και περιορισμένο αριθμό δημοσιογράφων για την κάλυψη του αγώνα.

Γι αυτό το λόγο προγραμματίζεται ή μετάδοση της αναμέτρησης σε Live Streaming, προκειμένου να ικανοποιηθεί η επιθυμία όλων όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση. Θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση όταν ξεπεραστούν κάποια τεχνικά προβλήματα.

Related Articles

“Οι ομάδες μας “Μπάσκετ Ανδρών & Βόλεϊ Γυναικών… επί το έργον “

kyanoleukos

Καλαθοσφαίριση:Τζάμπολ στις 17 Οκτωβρίου

kyanoleukos

Ο «μπόμπερ» των Εθνικών Κατηγοριών για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Εθνικό

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα