Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

“Εθνικός “παντός καιρού” εναντίον Ιπποκράτη σήμερα Πέμπτη στα Καμίνια 21:45 με στόχο να….. συνεχίσει το σερί του”

Επόμενο εμπόδιο για τις Εκπληκτικές Γυναίκες του Εθνικού Πειραιά στο Βόλεϊ, αυτό του Ιπποκράτη, σήμερα Πέμπτη 11/11/21.

Τα κορίτσια των Κουβουτσάκη & Καρρά ολοκληρώνουν σήμερα το απόγευμα την προετοιμασία για το παιχνίδι με τον Ιπποκράτη με αρκετά απρόοπτα της τελευταίας στιγμής!!

Το Γυναικείο Τμήμα Βόλεϊ όμως της ομάδας μας από την στιγμή που κάνει Πρωταθλητισμό έχει στείλει μύνημα σε όλους, ότι ποτέ δεν θα “κρυφτεί πίσω από το δάχτυλο του” και δεν θα δικαιολογήσει το οτιδήποτε προκύψει στην πορεία του για τον απλούστατο λόγο, ότι όταν κάνεις Πρωταθλητισμό Υποχρεούσαι να έχεις αντάξιες λύσεις για τα πάντα!!

Το σημερινό παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Κλειστό Καμινίων με ώρα έναρξης 21:45 και για όσους δεν μπορέσουν να βρεθούν και να ενθαρρύνουν τα κορίτσια μας από κοντά, μπορούν πατώντας το παρακάτω “link” να το δουν σε απευθείας διαδικτυακή μετάδοση από το Κανάλι Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά

Καλή Επιτυχία στην Ομάδα μας !!

Related Articles

Με… “Παντός Καιρού” Εμπόδια, οι Γυναίκες μας σήμερα Πέμπτη 21:45 σε ζωντανή μετάδοση από τα Καμίνια, αντιμετωπίζουν τον ενισχυμένο και τρίτο στην βαθμολογία Γ.Σ.Ιλίου

kyanoleukos

“Συσπείρωση του Κόσμου στον Εθνικό Πειραιά για Νίκη Τίτλου, απέναντι στον Κρόνο Αγ. Αναργύρων Αύριο Πέμπτη 21:45 στα Καμίνια για το Βόλεϊ Γυναικών”

kyanoleukos

ΤΟΥΡΝΟΥΑ “ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΤΟΥΒΑΛΗΣ”

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα