Ο Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Την Κυριακή (20/9) το φιλικό του Εθνικού με Παναχαϊκή

Μία εβδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, ο Εθνικός συνεχίζει την προετοιμασία του με ένα ακόμη δυνατό φιλικό τεστ απέναντι στην Παναχαϊκή. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου στις 16:00, στο δημοτικό γήπεδο Ταύρου «Σπ. Γιαλαμπίδης».

Να θυμίσουμε ότι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Εθνικός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΠΑΟ Ρουφ, με το φιλικό απέναντι στην Παναχαϊκή να αποτελεί μία ακόμη ευκαιρία για τον Ηλία Κώτσιο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου:

Την Κυριακή με Παναχαϊκή Το πέμπτο και πιο δυνατό φιλικό τεστ, στη φετινή καλοκαιρινή προετοιμασία του, θα δώσει την Κυριακή ο Εθνικός ΟΦΠΦ.
Οι κυανόλευκοι θα υποδεχτούν στις 16.00 την Παναχαϊκή στο δημοτικό γήπεδο Ταύρου ” Σπ. Γιαλαμπίδης”. Έτσι ο τεχνικός της ομάδας Ηλίας Κώτσιος θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών κόντρα σε έναν ακόμη ισχυρό αντίπαλο.

https://www.kanaliena.gr/

Related Articles

Φιλική νίκη με Κηπούπολη σεφτέ με γκολάρα για Ηλιόπουλο

kyanoleukos

Έτοιμοι για την νίκη

kyanoleukos

Ευχαριστίες προς τον γιατρό κ. Βίτσα

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα