Ο Κυανόλευκος
Πόλο

Πέρασε από την Θεσσαλονίκη ο Εθνικός,14-21 τον Άρη

Σημαντικό διπλό, το πρώτο του στην Α1 ανδρών, πέτυχε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Εθνικός Πειραιώς, με την ομάδα του Φάνη Κουντουδιού να περνάει από τη Θεσσαλονίκη και την έδρα του Άρη με σκορ 14-21.

Οι «κυανόλευκοι» ξέφυγαν από το δεύτερο οκτάλεπτο (4-4 το 1ο) και έπειτα (7-13 το ημίχρονο), ενώ μετά την 3η περίοδο ο Εθνικός ήταν μπροστά με 11-16. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Εθνικού ήταν ψύχραιμοι και έφθασαν έτσι τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ενώ το σύνολο του Μανώλη Γούναρη παρέμεινε χωρίς συγκομιδή. Για τον Εθνικό απουσίαζαν ο τερματοφύλακας, Ιάσωνας Γρηγοριάδης, ενώ ταλαιπωρημένος από ίωση αγωνίστηκε ο αρχηγός του, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας.

Την πρώτη του συμμετοχή στην Α1 ανδρών για τον Εθνικό Πειραιώς έκανε ο 16χρονος Ιωάννου, ενώ πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο Χάρης Χαραλαμπόπουλος με τρία γκολ.

ΑΡΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 14-21

Οκτάλεπτα: 4-4, 3-9, 4-3, 3-5.

ΑΡΗΣ (Μανώλης Γούναρης): Τοπολίγκας, Μπιτσάκης, Ζιούτας, Βικάτος 2, Γιώρτσιος 1, Αλιαπούλιος 2, Νάνος 2, Ζίτνικ 2, Παυλίδης 1, Χατζίδης, Σολογάννης 3, Κοστιβτσένκοβ, Σαλαμάνης, Κουνέλας 1, Θεοχάρης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός 2, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς 3, Βαλιανάτος 1, Θοεδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 2, Βιτέλλας 3, Δερμιτζάκης 1, Μπεριστιάνος 1, Χαραλαμπόπουλος 4, Ζωγράφος, Δρακόπουλος, Κόχειλας 2, Ιωάννου.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Καρούλης

Αλυτάρχης: Αντώνης Ρέντας

Related Articles

Μάρκο Μίτσιτς: Εφ’όλης της ύλης συνέντευξη με φόντο την «πρώτη» της νέας σεζόν στις 23 Αυγούστου!

kyanoleukos

Σπουδαίο διπλό του Εθνικού απέναντι στο Υδραϊκό (Βίντεο)

kyanoleukos

Δερμιτζάκης και Γρηγοριάδης μιλούν για το σπουδαίο διπλό επί του ΠΑΟΚ!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα