Ο Κυανόλευκος
Πόλο

Σήλια Λογοθέτη: Για 4η διαδοχική σεζόν στον «Αυτοκράτορα»!

Ο Εθνικός Πειραιώς και το γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους με την αθλήτρια, Σήλια Λογοθέτη.

Η διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες αμυντικός παραμένει στον «Αυτοκράτορα» για τέταρτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο και αποτελεί πια από τις παλαιότερες στην ομάδα του Κώστα Φιτσανάκη.

Σε δηλώσεις της στο ethnikoswaterpolo.gr, η γεννημένη το 1998 παίκτρια, τόνισε:

«Ακόμη μια χρονιά στον Εθνικό για εμένα, η τέταρτη συνεχόμενη και είμαι πολύ χαρούμενη που παραμένω στην ομάδα. Είμαι αισιόδοξη για αυτό που θέλουμε να χτίσουμε τη νέα αγωνιστική περίοδο και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε την προετοιμασία.

Ευελπιστώ να έχουμε μια καλή σεζόν και προπάντων να είμαστε όλοι υγιείς, αλλά και να κυλήσουν όλα ομαλά λόγω του COVID-19 που επηρέασε τη διεξαγωγή των περυσινών διοργανώσεων».

Photo: ethnikos.org

Πηγή:https://ethnikoswaterpolo.gr/

Related Articles

Champions League: Πρεμιέρα με την Μεντιτερανί για τις «κυανόλευκες» (LIVE STREAMING – 19:30)!

kyanoleukos

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

kyanoleukos

Ασταμάτητος ο «Αυτοκράτορας» – Λύγισε τον Υδραϊκό με τεράστια ανατροπή!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα