Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Όταν ο Αττίλιο έγινε Εθνικός

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο μιλάμε για στρατιώτες, θέλοντας να δείξουμε την πίστη ενός ανθρώπου στον αγαπημένο του σύλλογο. Ένας τέτοιος ήταν ο Βασίλης Δουρίδας.
Και μπορεί το ονοματεπώνυμο αυτό για πολλούς ιδικά τους νεότερους- να μη σημαίνει και πολλά πράγματα, ωστόσο, αν κάποιος πει δυο λέξεις «κερκίδα» και «τρομπέτα» τότε σίγουρα το επόμενο που θα έρθει στο μυαλό του οποιοδήποτε είναι «Αττίλιο»!

Ο πιο γνωστός οπαδός του Ολυμπιακού όπως είχαμε δει έκανε κερκίδα στο Αιγάλεω, κατά καιρούς στην εθνική ομάδα, σε πολιτικό κόμμα αλλά και στον Εθνικό!

«Στα μέσα της δεκαετίας του 1970 έγινε Εθνικός Πειραιώς! Ή, για να είμαι ακριβής, έκανε πώς έγινε Εθνικός.Ο «Αττίλιο» πικραμένος ήρθε σε ρήξη με τη μεγάλη του αγάπη. Ή πιο σωστά με τη διοίκηση του Ολυμπιακού καθώς θεωρούσε πως η αντιμετώπιση του συλλόγου στο πρόσωπό του ήταν άδικη
Κάθισε λοιπόν με τους οπαδούς του Εθνικού, μαζί με την σάλπιγγα του. Με αυτούς, που ζητούσαν τραγουδιστά να «χαμηλώσουν τα βουνά για να βλέπανε τον Περαία και τον Εθνικό, που παίζει τόσο ωραία». Ήταν μια παιδική αντίδραση».
Σύντομα, ωστόσο, διαπίστωσε πως το κλίμα εκεί δεν τον σηκώνει και ήθελε πάλι τα ερυθρόλευκα.

.

Related Articles

Ανακοίνωση Συνεργασίας

kyanoleukos

ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΕΝΟΠΑΝΑΓΟΣ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

kyanoleukos

Πρόσκληση σε Συνέντευξη τύπου σχετικά με το γήπεδο του ΣΕΦ- Στο ΣΕΦ ο Εθνικός

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα