Κυανόλευκος
Κολύμβηση

Ήρθε το χρυσό μετάλλιο για τον Κριστιάν Γκολομέεβ

Το μετάλλιο, αυτό το χρυσό που περίμενε σε όλη του τη ζωή, ήρθε για τον κορυφαίο έλληνα κολυμβητή Κρίστιαν Γκολομεεβ. Σήμερα, Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, γεννήθηκε το πρώτο του παιδί. Ένα χαριτωμένο αγοράκι, καρπός της σχέσης του με την αμερικανίδα σύζυγό του Λίντζι

Ο Κρίστιαν, η περιπετειώδης ζωή του οποίου έχει απασχολήσει την ελληνική κοινωνία, πετάει στα σύννεφα μετά τη γέννηση του γιου του. Να θυμηθούμε ότι το καλοκαίρι, αμέσως μετά την κούρσα των 50 μ ελεύθερο στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, εκεί όπου έχασε και λίγο το μετάλλιο που τόσο πολύ ήθελε, είχε δηλώσει ότι Το μετάλλιο που του έλειπε θα έρθει με την έλευση του γιου του τον Οκτώβριο του 2021. Είχε πει τότε:

«Το παιδί που περιμένουμε με τη σύζυγό μου είναι το μετάλλιό μου για φέτος και για πάντα! Ανυπομονώ. Περιμένω πως και πως να έρθει αυτή η στιγμή και νομίζω ότι μετά τη γέννηση του παιδιού μου θα τα ξεχάσω όλα».

Να θυμίσουμε ότι ο Κρίστιαν Γκολομεεβ, πρωταθλητής του Εθνικού Πειραιά, έχασε τη μητέρα του λίγες ώρες μετά τη γέννησή του, ενώ στερήθηκε τον πατέρα του σε παιδική ηλικία λόγω αιφνίδιου θανάτου στην Κρήτη όπου διέμεναν.

Καλότυχος ο γιος σου Κρίστιαν.

https://www.pisina.net/

Related Articles

Γκολομέεβ, Γιουρτζίδης στην Εθνική

kyanoleukos

Ευχαριστήρια επιστολή Κρίστιαν Γκολομέεβ στο ΑΠΕ – ΜΠΕ

kyanoleukos

ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΓΡΟ ΣΤΙΒΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα