Κυανόλευκος
Κολύμβηση Πόλο

Ο Εθνικός χαιρετίζει την απόφαση για το νέο κολυμβητήριο στο ΣΕΦ

Ένα όραμα πολλών χρόνων φαίνεται ότι θα γίνει πραγματικότητα. Το ανοιχτό κολυμβητήριο που θα κατασκευαστεί στο περιβάλλοντα χώρο του ΣΕΦ, όπως προέκυψε μετά τη συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη, με την πρόεδρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Οι κάτοικοι του Πειραιά, όπως είναι φυσικό περιμένουν πολλά χρόνια να γίνει αυτό το έργο και χαιρετίζουν την απόφαση. Ο Εθνικός μάλιστα εξέδωσε σήμερα ανακοίνωσε για να συγχαρεί για τα ευχάριστα νέα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Εθνικού

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ Ο.Φ.Π.Φ. χαιρετίζει με ικανοποίηση την απόφαση της Περιφέρειας Αττικής να κατασκευάσει-όπως προβλέπει το σχετικό από ετών σχέδιο- ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ολυμπιακών διαστάσεων στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, κάτι που είναι απαραίτητο για την συνέχιση των επιτυχιών των μεγάλων ομάδων του Πειραιά, ΕΘΝΙΚΟΥ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που είναι επί σειρά δεκαετιών οι πρωταγωνιστές του υγρού στίβου σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Η Διοίκηση του ΕΘΝΙΚΟΥ ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Περιφερειάρχη κ.Γιώργο Πατούλη, την Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κα Σταυρούλα Αντωνάκου, διακεκριμένη αθλήτρια του Ομίλου μας, Ολυμπιονίκη και παγκόσμια πρωταθλήτρια, όπως και την πρόεδρο του Σ.Ε.Φ. κα Τσιλιγκίρη Χριστίνα.

Ευχόμαστε το επόμενο βήμα της Περιφέρειας για τον αθλητισμό του Πειραιά να είναι η κατασκευή ενός πλήρους προπονητηρίου ΣΤΊΒΟΥ, το οποίο έχει στερηθεί εδώ και είκοσι χρόνια ο Πειραιάς .

Πηγή:https://www.amna.gr

Related Articles

Φιλοξενείται από την ΑΕΚ για πρώτη φορά!

kyanoleukos

Στεφανία Χαραλαμπίδη : «Παίζουμε η μία για την άλλη – Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο να εξελιχθούμε»!

kyanoleukos

Εθνικός – Ηλυσιακός 19-4: Περίπατος για τις κυπελλούχους Ευρώπης

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα