Κυανόλευκος
Απόψεις

Η κυανόλευκη φυλή της μπάλας:Με ωριμότητα για την άνοδο.

Αδέρφια καλημέρα μετά τις διακοπές επιστρέφουμε και πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τη νέα σεζόν. Μια χρονιά πολύ ιδιαίτερη και σαφώς απόλυτα επηρεασμένη από την πανδημία που έχει επηρεάσει σε απόλυτο βαθμό τους πάντες και τα πάντα.
Ακόμη κι έτσι η Εθνικάρα μας μπαίνει στην αφετηρία ενός δύσκολου πρωταθλήματος με περισσότερη ωριμότητα. Οι επιλογές της διοίκησης Κωτσόπουλου δείχνουν ότι φέτος η Πειραϊκή ομάδα θα παρουσιαστεί πολύ πιο έτοιμη από κάθε άλλη φορά τα τελευταία χρόνια.
Χωρίς φανφάρες και άστοχες επιλογές,ο Σεροπιάν χτίζει σε υγιείς βάσεις. Με βασικό στόχο να παρουσιάσει μια ομάδα με νιάτα, ενθουσιασμό, πολλά τρεξίματα και αποφασιστικότητα. Ναι, μπορεί να λείπει η εμπειρία αλλά θυμηθείτε το φέτος
θα δούμε τον Εθνικό και πάλι ομάδα. Και αυτό είναι πολύ βασικό για έναν σύλλογο που ταλανίζεται από τεράστια προβλήματα. Όπως το γηπεδικό κατά βάση αλλά και η έλλειψη σταθερού κορμού.
Οι πρώτες μεταγραφές είναι απόλυτα στοχευμένες. Η συνέχεια θα είναι ακόμη καλύτερη.
Εθνικός είμαστε πάμε γερά για την άνοδο.
Τα υπόλοιπα αγωνιστικά προσεχώς.
Όλοι δίπλα στον Εθνικό. Ο καθένας όπως μπορεί. Με ανιδιοτέλεια και θετική ενέργεια. Ας το διαβάσουν οι νέοι. Πάμε δυνατά. Η επιστροφή μας μόλις άρχισε…

ΣΠΥΡΟΣ ΝΤΑΓΙΑΚΟΣ

Related Articles

Η ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΤΗΣ ΜΠΑΛΑΣ :Τα καλύτερα έρχονται για την Εθνικάρα!

kyanoleukos

Οι φίλοι του Κυανολεύκου συζητούν: Μετά από χρόνια σε γερές βάσεις

kyanoleukos

Συγχαρητήρια για την προσπάθεια του Κυανόλευκου

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα