Ο Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Εθνικός – ΑΟ Γιούχτας 1-2

Την τρίτη του ήττα στο πρωτάθλημα υπέστη ο Εθνικός από τον ΑΟ Γιούχτα στον εξ αναβολής αγώνα για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής.

Οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στα μέσα περίπου του πρώτου ημιχρόνου σε ισάριθμες επισκέψεις στα καρέ του Κούμπουλα, πήραν κεφάλι στο σκορ και το απαραίτητο ψυχολογικό προβάδισμα στο παιχνίδι.

Από την μεριά του ο Εθνικός αν και έχει δώσει τρείς αγώνες μέσα σε 12 ημέρες, είχε διάθεση, πίεσε ιδίως στο δεύτερο ημίχρονο, έχασε για ένα ακόμη παιχνίδι αρκετές ευκαιρίες, μείωσε με την κοντινή προβολή του Παπαγεωργίου, έβαλε πολλούς παίκτες μέσα και έξω από την περιοχή των φιλοξενουμένων χωρίς να καταφέρει να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού και στην τελευταία φάση του αγώνα ο Δρόσης με ένα πολύ όμορφο ανάποδο ψαλίδι προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Γιούχτα, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων σωστά τοποθετημένος έδιωξε σε κόρνερ.

Εθνικός (Βαγγέλης Χαντές) : Κούμπουλα, Παπαγγελής (80΄Πλουμάτος), Ζωγραφάκης, Hrustinec, Θεοδώρου, Μαλάϊ, Διάκος (65΄Κώστας), Σταύρου (46΄Παπαγεωργίου), Μπερνιδάκης (75΄Δρόσης), Μακρυγιάννης, Αντωνίου.

ethnikosfc.net/

Related Articles

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ,0-2 ΤΗ ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ

kyanoleukos

Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ο Εθνικός είναι εδώ

kyanoleukos

Εθνικός Πειραιά: «Κεντράρει» Πανελευσινιακό

Αρίστη Μουταφτσή
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα