Κυανόλευκος
Ακαδημίες Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση-Κάλεσμα στους γονείς των αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Εθνικού Πειραιώς

“Η νέα διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. ανακοινώνει το ξεκίνημα των Ακαδημιών για την περίοδο 2020-2021 έχοντας ως γνώμονα την άρτια άθληση με ορθή διαπαιδαγώγηση των μικρών ηλικιών.
Παράλληλα με τη φυσική αγωγή των νεαρών ποδοσφαιριστών υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένου τεχνικού επιτελείου και τις διακρίσεις των αγωνιστικών τμημάτων, προτεραιότητα της νέας διοίκησης αποτελεί η διδασκαλία του ήθους που διαπνέει τον Εθνικό από την ίδρυση του το 1923 και σε όλη την ιστορία του, που στο μεγαλύτερο μέρος της αγωνιζόταν με επιτυχία στην Α’ Εθνική κατηγορία.
Στο πρόγραμμα της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. είναι η ανάδειξη αθλητών παράλληλα με την πρόοδό τους στο σχολείο και τον κοινωνικό στίβο εφαρμόζοντας στην πράξη το “νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Καλούνται οι γονείς των αθλητών των ακαδημιών ποδοσφαίρου στα γραφεία του συλλόγου(Ακτή Πρωτοψάλτη 1α Πειραιάς)την Πέμπτη 27 Αυγούστου και ώρα 20:00 προκειμένου να ενημερωθούν από τον επικεφαλής του προπονητών κ. Σεροπιάν και τους υπεύθυνους των τμημάτων για το πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς” .

Σημ.Η μάσκα σε κλειστούς χώρους,σύμφωνα με την οδηγία του υπουργείου υγείας είναι υποχρεωτική

Related Articles

Αέρα,αέρα Ρομπέρτο Καλκαντέρα

kyanoleukos

Μοιρασιά για Εθνικό και Σπάτα

kyanoleukos

Οι εγγραφές στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου του Εθνικού Πειραιώς ξεκίνησαν!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα