Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

Συνεχίζουμε να Κοιτάμε Ψηλά με το… “Κορυφαίο Ιατρικό Επιτελείο”

Ο δρόμος για την κορυφή ΑΠΑΙΤΕΙ να έχεις δίπλα σου τους Κορυφαίους!!

Για αυτό λοιπόν, η Δ.Ε. Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι και για φέτος δίπλα στο γυναικείο τμήμα βόλεϊ θα συνεχίσει να υπάρχει το “Κορυφαίο Ιατρικό Επιτελείο”, το οποίο αποτελείται από τον Διακεκριμένο Ορθοπαιδικό Χειρουργό-Ειδικό Αθλητίατρο, Διευθυντή της Ορθοπαιδικής-Αθλητιατρικής Κλινικής του Ιατρικού Π. Φαλήρου, κ. Γεώργιο-Γρηγόρη Καραχάλιο και τον κορυφαίο Καρδιολόγο του Πειραιά, κ. Γεώργιο Βίτσα.

Φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον” Number One” του είδους, κ. Βασίλη Τζώρτζη, που έχει συνδέσει το όνομά του εδώ και πολλά χρόνια με τον Εθνικό μας!!

Μαζί του θα έχει τον συνεργάτη του κ. Τάσο Ορφανίδη, και βεβαίως δίπλα μας θα έχουμε το Πιο Σύγχρονο Κέντρο Αποκατάστασης της Πόλης μας, την Κλινική Φυσικοθεραπείας “PHYSIOANOSIS”που βρίσκεται στην οδό 25ης Μαρτίου 51 (τηλ. 210 4203873).

Τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή Αθλητική Χρονιά με πολλές και μεγάλες επιτυχίες, και ευχόμαστε η συνεργασία μας να συνεχιστεί και η ομάδα μας να φτάσει εκεί που όλοι την έχουμε ονειρευτεί !!!

Για την Διοικούσα Επιτροπή Βόλεϊ

Ο Π.Δ.Ε. Σπύρος Κουτούβαλης

Related Articles

Ψυχή Πρωταθλητή!! Μεγάλος ο Κόσμος…. Μεγάλο το Τρίποντο 3-1 Σέτ το Γ.Σ Ιλίου!!!

kyanoleukos

“Οι ομάδες μας “Μπάσκετ Ανδρών & Βόλεϊ Γυναικών… επί το έργον “

kyanoleukos

Ανανέωσε με τον Εθνικό Πειραιά, η αρχηγός του Μαριάνθη Κουτούβαλη.

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα