Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

Συνεχίζουμε Μαζί !!!!

Ανανέωσαν με τον Εθνικό Πειραιά έξι από τα κορίτσια που πέρσι πρωταγωνίστησαν στην παρθενική εμφάνιση και πέτυχαν την άνοδο της Πρώτης στην Ιστορία Γυναικείας ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

Πρόκειται για την Αρχηγό και διαγώνιο της ομάδας Μαριάνθη Κουτούβαλη (17 ετών), το λίμπερό μας Εύα Σάσσαλου (18 ετών), την πασαδόρο μας Ιωάννα Σταμπολίου (17 ετών), την ακραία μας Αναστασία Μαντάκη (15 ετών) και τις κεντρικές μας Κατερίνα Μηλιανού (17 ετών) και Διαλεκτή Παρασκευή.

Οι αθλήτριές μας με την απόφασή τους να συνεχίσουν και του χρόνου την καριέρα τους στον Εθνικό, ανταποδίδουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Σύλλογος μας αναθέτοντάς τους το σημαντικό έργο της πρώτης γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην ιστορία του, έργο στο οποίο όλες τους ανταποκρίθηκαν με τρόπο εξαιρετικό και πετυχημένο. Ανεβήκαμε μαζί !!! Συνεχίζουμε μαζί !!!
Για ακόμα Μεγαλύτερες Επιτυχίες και Διακρίσεις !!!

Με την ευκαιρία αυτή, θέλουμε να αποχαιρετίσουμε και να ευχαριστήσουμε για την προσφορά τους τις αθλήτριες: Κατερίνα Ζούπα που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα της στην ομάδα του Πειραϊκού και την Έλενα Καγιαλή που με την συγκατάθεση του Εθνικού Πειραιά από του χρόνου θα αγωνιστεί ελεύθερα σε ομάδα της επιλογής της. Καλή συνέχεια και στις δύο.

Related Articles

Η Αρχηγός στη Θέση της!!Συνεχίζει στον Εθνικό Πειραιά η Μαριάνθη Κουτούβαλη!!

kyanoleukos

Συγχαρητήρια στην Γυναικεία ομάδα Υδατοσφαίρισης από το γυναικείο τμήμα volley

kyanoleukos

Άννα Μαρία Δελατόλα:Είμαι χαρούμενη που ήρθα στον Εθνικό

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα