Στον Εθνικό Πειραιώς απ’ ότι φαίνεται δεν σταματάει ο σχεδιασμός με τη διοίκηση να έχει στόχο να βελτιώσει ακόμη περισσότερο την αγωνιστικότητα της ομάδας.
Στο πλαίσιο αυτό οι κυανόλευκοι φαίνεται να έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον 23χρονο ακραίο αμυντικό, Βαγγέλη Παπαγγελή.
Ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ιστορικού συλλόγου μέχρι πρότινος άνηκε στην Κηφισιά έχοντας αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας από τα βόρεια προάστια κατακτώντας και το πρωτάθλημα πέρυσι στα μπαράζ ανόδου.
Να σημειωθεί ότι εφόσον είναι γεννηθείς την περίοδο 2000, έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ως «μικρός» και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.
Πριν από δυο χρόνια κατέγραψε 12 συμμετοχές στο β’ εξάμηνο με τη φανέλα του Χαραυγιακού ενώ τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην ομάδα του Ολυμπιακού.