Ο Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

“Προσύμφωνο Εθνικού με το 16χρονο Διαμάντι της Ρόδου”

“Το Πεπρωμένο Φυγείν Αδύνατον” Έλεγαν οι Αρχαίοι Ημών Πρόγονοι μας, και βέβαια ήταν Σοφοί!
Η Κεντρικός Άννα Μαρία Δοξάκη με τα Απίστευτα Αλτικά Προσόντα (και πως να μην τα είχε κληρονομήσει άλλωστε), μιας και πρόκειται για την κόρη του σπουδαίου τερματοφύλακα του Εθνικού Πειραιώς Μίμη Δοξάκη, που μεσουρανούσε την δεκαετία του 80 με την γαλανόλευκη φανέλα, έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα της στον Εθνικό και απομένει μιας και ακόμα είναι Μαθήτρια Λυκείου, η χρονική στιγμή που θα αποφασίσει η οικογένεια να μετακομίσει από την Ρόδο στον Πειραιά!
Η φιλία το παλιού γκολκίπερ με τον Επικεφαλής του Τμήματος Σπύρο Κουτούβαλη έπαιξε σημαντικό ρόλο στην συμφωνία, καθώς βέβαια και οι συναισθηματικοί δεσμοί που δένουν τον Μίμη με τον Εθνικό Πειραιώς!
Πρόκειται για μια Κεντρικό που ο Εθνικός και όχι μόνο, βλέπει στο πρόσωπο της σπουδαία πράγματα, με το νεαρό της ηλικίας της να αφήνει μεγάλες προσδοκίες όχι μόνο για το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον!
Συνεχίζουμε Όλοι Μαζί Να Βλέπουμε Ψηλά

Related Articles

“Πρώτη Αγωνιστική για το Γυναικείο Βόλεϊ του Εθνικού, με το Π. Φάληρο εκτός έδρας, πέρασε χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα Έσπερος(vs) Δραπετσώνα”  

kyanoleukos

Η “ACA SHIPPING CORPORATION” & Ο Εφοπλιστής, Αλέξης Αγγελόπουλος Νέος Υποστηρικτής του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά!!

kyanoleukos

Εξόρμηση στο Χαϊδάρι για το Απόλυτο!!!!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα