Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

“Η 20χρονη Δυναμική Ακραία Ελένη Χαύτα στον Εθνικό Πειραιά”

Πριν λίγη ώρα ήρθε σε συμφωνία με ένα σπουδαίο ταλέντο της Πελοποννήσου,την 20χρονη Ακραία Ελένη Χαύτα (1,76 ύψος), κλείνοντας με τον εντυπωσιακό αυτό τρόπο, τις θέσεις στα άκρα για φέτος έχοντας σπουδαίες αθλήτριες, έμπειρες παρά τον μικρό μέσο όρο ηλικίας (21ετών), Δυναμικές, έχοντας όλο το μέλλον μπροστά τους να αποδείξουν πολλά με τον Εθνικό μας.

Η Ελένη Χαύτα πρόλαβε και έχει μια Άνοδο στη Β’ Εθνική με την ομάδα της “Αλκυόνης Ναυπλίου” ενώ πέρσι αγωνίστηκε πολύ λίγο (λόγω πανδημίας) με τον Μελά Αγίου Ελευθέριου (Β’Εθνικη) δείχνοντας στα λίγα παιχνίδια που έγιναν ότι πρόκειται για μία πολύ καλή αθλήτρια με μεγάλες προοπτικές!!

Η Δ.Ε. Βόλεϊ και όλος ο Όμιλος την Καλωσορίζει στην ομάδα μας και τις εύχεται ολόψυχα πολλές Επιτυχίες.

Οι πρώτες της δηλώσεις ως αθλήτρια του Εθνικού Πειραιά:

” Είμαι πολύ χαρούμενη φέτος, και ανυπομονώ να φορέσω την φανέλα του Ιστορικού Εθνικού Πειραιά.

Η αλήθεια είναι ότι συζητούσα με ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά το σχέδιο και η προοπτική των ανθρώπων της νέας μου ομάδας αλλά και η Ιστορία της με οδήγησαν στην τελική απόφαση μου να αγωνιστώ στον Εθνικό!!

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Δ.Ε. & τους Προπονητές μου, και είμαι έτοιμη να δώσω τα πάντα, ώστε όλοι μαζί Αθλήτριες, Φίλαθλοι, Διοίκηση, να πανηγυρίσουμε του χρόνου την Άνοδο.”

Related Articles

” Ψυχωμένες, Συγκεντρωμένες, Πανέτοιμες, οι Γυναίκες μας για το Εκτός Έδρας παιχνίδι με τον Κρόνο Αγ.Αναργύρων”

kyanoleukos

1η αγωνιστική των Playoffs: Εθνικός -ΓΣ Ιλίου σήμερα στα Καμίνια στις 21:45 ,απ’ευθείας μετάδοση από το κανάλι βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς

kyanoleukos

“Νέος Υποστηρικτής του Γυναικείου Τμήματος Βόλεϊ του Εθνικού το “ΕΝ ΤΥΠΩ” Γραφικές Τέχνες-Τυπογραφείο του Λάζαρου Καλογερόγιαννη”

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα