Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

Ψυχή Πρωταθλητή!! Μεγάλος ο Κόσμος…. Μεγάλο το Τρίποντο 3-1 Σέτ το Γ.Σ Ιλίου!!!

Ψυχάρες !!!!Ένας Εθνικός που συνεχίζει αήττητος…. αποφασισμένος και στην πιο δύσκολη στιγμή να δείξει σε όλους ότι διαθέτει Ψυχή Πρωταθλητή!!

Δεν έχασε την ψυχολογία του ούτε όταν έκανε το χειρότερο του δεύτερο σετ σε όλο το πρωτάθλημα (μετά από το πρώτο σέτ που ήταν το καλύτερο του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα), παίρνοντας μόλις 9 πόντους και κάνοντας μαζεμένα όλα τα λάθη της χρονιάς,(σετ που πρέπει να μας απασχολήσει πολύ όλους), ούτε όταν βρέθηκε στο τρίτο σετ να χάνει με 4-10 το έβαλε κάτω και με την βοήθεια του Υπέροχου Χθεσινού Κόσμου μας που Ανταποκρίθηκε στο Κάλεσμα και μας Έσπρωξε στην Νίκη,  έκανε την απίστευτη ανατροπή στα πάντα και κέρδισε τον πρώτο μεγάλο τελικό με καθαρό τρίποντο απέναντι σε μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως είναι το Γ.Σ. Ιλίου

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις καταπληκτικές αθλήτριες που διαθέτει η ομάδα μας, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι διαθέτουν το μέταλλο του πρωταθλητή και στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του Εθνικού μας που τον θέλουμε δίπλα μας και στο πολύ μεγάλο Δεύτερο Τελικό με τον Κρόνο σε Δέκα Μέρες από Σήμερα.
Συνέχεια στον Μαραθώνιο την Πέμπτη το βράδυ στη Σαλαμίνα με τον Τελαμώνα
Τα σέτ του αγώνα ήταν: 25-12, 9-25, 25-18, 25-23.

Πολύ Καλή η διαιτησία των Χατζηβασιλείου Σπ. Πασπαλά Μ & Μουτεσίδη Χρ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: (Κουβουτσάκης – Καρράς)Κουτούβαλη (cpt) Καλύβη, Χαύτα, Βαρβαρέλη, Μουχτούρη (λίμπερο), Σαριδάκη, Τσεκουβλούκη, Σταμπολίου, Χωριανοπούλου, Καραφαντή, Μπογιατζόγλου (λίμπερο), Μπούτσιου, Κούσουλα, Δημητρόπουλου.

Related Articles

Χαϊδεύει.. τον Τίτλο και την Άνοδο παίρνοντας καθαρό τρίποντο από τον Άρη Αμφιάλης

kyanoleukos

Συνεχίζει να… πασάρει στον Εθνικό Πειραιά η Ιωάννα Σταμπολίου.

kyanoleukos

Επιτέλους …. Πρεμιέρα με Πειραιώτικο Χρώμα!!!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα