Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

Ψυχή Πρωταθλητή!! Μεγάλος ο Κόσμος…. Μεγάλο το Τρίποντο 3-1 Σέτ το Γ.Σ Ιλίου!!!

Ψυχάρες !!!!Ένας Εθνικός που συνεχίζει αήττητος…. αποφασισμένος και στην πιο δύσκολη στιγμή να δείξει σε όλους ότι διαθέτει Ψυχή Πρωταθλητή!!

Δεν έχασε την ψυχολογία του ούτε όταν έκανε το χειρότερο του δεύτερο σετ σε όλο το πρωτάθλημα (μετά από το πρώτο σέτ που ήταν το καλύτερο του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα), παίρνοντας μόλις 9 πόντους και κάνοντας μαζεμένα όλα τα λάθη της χρονιάς,(σετ που πρέπει να μας απασχολήσει πολύ όλους), ούτε όταν βρέθηκε στο τρίτο σετ να χάνει με 4-10 το έβαλε κάτω και με την βοήθεια του Υπέροχου Χθεσινού Κόσμου μας που Ανταποκρίθηκε στο Κάλεσμα και μας Έσπρωξε στην Νίκη,  έκανε την απίστευτη ανατροπή στα πάντα και κέρδισε τον πρώτο μεγάλο τελικό με καθαρό τρίποντο απέναντι σε μια πολύ δυσκολοκατάβλητη ομάδα όπως είναι το Γ.Σ. Ιλίου

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στις καταπληκτικές αθλήτριες που διαθέτει η ομάδα μας, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι διαθέτουν το μέταλλο του πρωταθλητή και στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο του Εθνικού μας που τον θέλουμε δίπλα μας και στο πολύ μεγάλο Δεύτερο Τελικό με τον Κρόνο σε Δέκα Μέρες από Σήμερα.
Συνέχεια στον Μαραθώνιο την Πέμπτη το βράδυ στη Σαλαμίνα με τον Τελαμώνα
Τα σέτ του αγώνα ήταν: 25-12, 9-25, 25-18, 25-23.

Πολύ Καλή η διαιτησία των Χατζηβασιλείου Σπ. Πασπαλά Μ & Μουτεσίδη Χρ.
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: (Κουβουτσάκης – Καρράς)Κουτούβαλη (cpt) Καλύβη, Χαύτα, Βαρβαρέλη, Μουχτούρη (λίμπερο), Σαριδάκη, Τσεκουβλούκη, Σταμπολίου, Χωριανοπούλου, Καραφαντή, Μπογιατζόγλου (λίμπερο), Μπούτσιου, Κούσουλα, Δημητρόπουλου.

Related Articles

Δεύτερη Νίκη στο Φιλικό με τη Δραπετσώνα για την Γυναικεία μας ομάδα με 0-3 Σετ

kyanoleukos

Εθελοντική Αιμοδοσία

kyanoleukos

Έναρξη πρωταθλήματος γυναικείου τμήματος βόλεϊ

Αρίστη Μουταφτσή
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα