Κυανόλευκος
Πόλο

Προσωπική δήλωση του Δημήτρη Κολοβού

Προσωπική δήλωση του κ. Δημήτρη Κολοβού, υπεύθυνου της γυναικείας ομάδας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά: 

Ύστερα από πέντε χρόνια ιδρώτα και κόπων, προσωπικών και οικονομικών, θεωρώ ότι έκλεισε ο κύκλος μου στη πρώτη αγωνιστική ομάδα της γυνακείας υδατοσφαίρισης του Εθνικού Πειραιά, τονίζοντας ωστόσο ότι έχω εξασφαλίσει στο 100% όλες τις δεσμεύσεις μου για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο και κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για τις τύχες του τμήματος. Θα τηρηθούν όλες οι συμφωνίες που έχω κάνει σε ακέραιο βαθμό.

Ο φόρτος εργασίας μου ολοένα και αυξάνεται και οφείλω να είμαι συνεπής, όπως πράττω σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Παράλληλα, αυτά τα έτη αντιλήφθηκα σε βάθος ότι υπάρχει ένα σύστημα το οποίο δεν με θέλει στα πόδια του και έχω δεχθεί πόλεμο σε πολλά επίπεδα, ώστε να μην καταφέρω αυτό που ονειρεύομαι για τον αγαπημένο μου Όμιλο. Είναι προφανές ότι κάποιους τους ενοχλεί η παρουσία μου και δεν θέλουν ανθρώπους που έχουν αποφασίσει να «ματώσουν» οικονομικά για τις ομάδες τους, κάτι που έχει άμεσο και θετικό αντίκτυπο στην υδατοσφαίριση γενικότερα, όπως έχει αποδειχθεί έμπρακτα…

Πέντε χρόνια τώρα, δεν είχα τη συμπαράσταση που θα έπρεπε, ωστόσο οφείλω να πω ότι αρκετοί άνθρωποι με τον δικό τους τρόπο στάθηκαν δίπλα μου και δεν τους ξεχνάω. Όπως είχα υποσχεθεί, αποχωρώ με τον Εθνικό Πειραιά να είναι Κυπελλούχος Ευρώπης και έχοντας εξασφαλίσει την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Δεν αφήνω καμία εκρεμμότητα στη γυναικεία ομάδα και ότι έχω αναλάβει θα το εκπληρώσω στο έπακρο.

Ο Εθνικός Πειραιά είναι η μεγάλη μου αγάπη, γεννήθηκα Εθνικός και αυτό θα είμαι μέχρι το τέλος. Ο Όμιλος θα συνεχίσει να υπάρχει και θα είμαι κοντά, με όποιο τρόπο μπορώ, κάτι που θέλω να το γνωρίζουν οι φίλαθλοι της ομάδας μας.

Πλέον, έχω αποφασίσει να ασχοληθώ με το πιο παραγωγικό κομμάτι και όχι άλλο με την πρώτη αγωνιστική ομάδα, έτσι ώστε να χτιστούν γερά θεμέλια και να μην ξοδεύονται στο μέλλον υπέρογκα ποσά. Μεγάλος στόχος είναι η στελέχωση της γυναικείας ομάδας από κορίτσια των ακαδημιών, τα οποία θα είναι Εθνικοί και το βάρος θα πέσει εκεί.

Ακόμη, θα δώσω όλη μου την ενέργεια από εδώ και στο εξής με όνειρο να αποκτήσει ο Εθνικός Πειραιά τον δικό του χώρο, το δικό του «σπίτι», εκεί όπου θα μπορέσουν να γεννηθούν τα επόμενα μεγάλα «κυανόλευκα» αστέρια του Ομίλου και της ελληνικής υδατοσφαίρισης.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ,

Δημήτρης Κολοβός

ethnikoswaterpolo.gr

Related Articles

To πάλεψε ο Εθνικός με Απόλλωνα

kyanoleukos

Χαραλαμπόπουλος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στη Βουλιαγμένη»!

kyanoleukos

Όταν ο Υφυπουργός Οικονομικών Δημήτριος Αλιμπράντης(1963) ανακηρυσσόταν σε επίτιμο Πρόεδρο του Εθνικού Πειραιά.(Βίντεο)

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα