Ο Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

Πέρασε  από Ιατρικές Εξετάσεις το Γυναικείο Τμήμα  Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιώς”

Τις καθιερωμένες ετήσιες ιατρικές εξετάσεις έκαναν σήμερα πριν την απογευματινή προπόνηση στο Π.Σαλπεας  οι γυναίκες μας στο βόλεϊ, υπό την επίβλεψη του Καρδιολόγου της ομάδας μας Διευθυντή της Βιοκλινικής Γιώργου Βίτσα.

Η Δ.Ε. του τμήματος βόλεϊ και ο Επικεφαλής Σπύρος Κουτούβαλης θέλουν να ευχαριστήσουν τον Γιώργο Βίτσα και το άρτια καταρτισμένο Ιατρικό Επιτελείο του, για τις άψογες υπηρεσίες τους στα κορίτσια μας!

Related Articles

“Πολλά χαμόγελα και μεγάλη πίστη και αισιοδοξία στην απογευματινή πρώτη συνάντηση στη λέσχη του Συλλόγου από τη Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού μας !!!

kyanoleukos

“Με Ρουχισμό της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας Εταιρείας στην Αθλητική Ένδυση “NIKE” η Γυναικεία Ομάδα Βόλεϊ του Εθνικού Πειραιά”

kyanoleukos

Η 22αχρόνη Ακραία Ναταλία Δημησιάνου Επιστρέφει στο Βόλεϊ και στον Εθνικό Πειραιώς

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα