Ο Κυανόλευκος
Πόλο

Ο Αυτοκράτορας Εθνικός ξανά στις νίκες.12-11 το Παλαιό Φάληρο

Επέστρεψε στις νίκες ο Εθνικός Πειραιά, καθώς επιβλήθηκε με 12-11 του Παλαιού Φαλήρου, σε ένα όμορφο παιχνίδι που εξελίχθηκε σε ντέρμπι, για την 3η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας του Φάνη Κουντουδιού στο πρωτάθλημα. Οι κυανόλευκοι του Πειραιά προηγήθηκαν με 7-3 στο ημίχρονο, οι Φαληριώτες μείωσαν στο δεύτερο, ακόμα και στο ένα γκολ, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Ο Εθνικός έδειξε δείγματα της ποιότητας του στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» έχασαν τη συγκέντρωση τους, καθώς ακόμα είναι νωρίς για την ομάδα να παίζει 4 οκτάλεπτα στον ίδιο ρυθμό, αλλά με καλή άμυνα στα κρίσιμα σημεία πήραν το ροζ φύλλο αγώνος και συνεχίζουν δυναμικά τη φετινή προσπάθεια.

Πρώτος σκόρερ για τον Εθνικό ο αειθαλής Νικήτας Κόχειλας με 4 γκολ και ακολούθησαν Βαλλιανάτος και Δερμιτζάκης με δύο έκαστος.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 12-11

Οκτάλεπτα: 3-2, 5-2, 3-4, 1-3.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Μανδαλιός, Κατσαγούνος 1, Τεσάνοβιτς, Βαλλιανάτος 2, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Παπαδόγκωνας 1, Βιτέλλας, Δερμιτζάκης 2, Μπεριστιάνος, Χαραλαμπόπουλος 1, Γαρδέρης, Δροσόπουλος, Κόχειλας 4, Καραμπάτης.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Δημήτρης Κραβαρίτης): Χαϊδόπουλος, Τζώρτζης 1, Σείν, Καλής 1, Κλήμος, Καραβιώτης, Παπαδόπουλος Γ., Ντε Φρέιτας 3, Χαλυβόπουλος 1, Λιαπάκης 2, Τσαχιλίδης 2, Τσαγκάρης 1, Μητράκης, Κοντονής, Κουρμελές.

Διαιτητές: Μοίραλης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Related Articles

Δυνατό… χτύπημα με την Καναδή Μπάκοτς ο Εθνικός!

kyanoleukos

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 14-5

kyanoleukos

Για τις θέσεις 5-8 ο Εθνικός – Πολύ δυνατή εμφάνιση για 3 οκτάλεπτα κόντρα στον ΝΟ Βουλιαγμένης

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα