Κυανόλευκος
Πόλο

Νέος διοικητικός ηγέτης του τμήματος πόλο γυναικών ο Ιωσήφ Βουράκης

Ο Εθνικός Πειραιά και η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης ανακοινώνουν ότι ο νέος Διοικητικός Ηγέτης του τμήματος είναι ο κ. Ιωσήφ Βουράκης.

Ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις και με γνώμονα ότι ο κ. Δημήτρης Κολοβός ανακοίνωσε ότι λόγω εργασιακού φόρτου θα απέχει από τις υποχρεώσεις της ομάδας, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ομίλου σε συνεννόηση με τον Α’ Αντιπρόεδρο κ. Κολοβό συμφώνησαν και γνωστοποιούν ότι αυτή η μεταβατική περίοδος θα έχει ως επικεφαλής τον κ. Ιωσήφ Βουράκη.

Γέννημα θρέμμα Πειραιώτης, γεννημένος το 1983, ο Ιωσήφ Βουράκης δεν έχει αποχωριστεί ποτέ το μεγάλο λιμάνι, ενώ αποτελεί εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος και τα τελευταία χρόνια έχει επιδείξει έντονο και ουσιαστικό έργο στον αθλητισμό και τον πολιτισμό του Πειραιά.

Παράλληλα, στη Διοίκηση του τμήματος υδατοσφαίρισης γυναικών θα βρίσκεται επίσης ένας άνθρωπος που δεν έχει λείψει στιγμή από το πλευρό της ομάδας τα τελευταία χρόνια, ο κ. Ευάγγελος Νιάκας, ο οποίος πέραν της βοήθειας του ως ο ιατρός του τμήματος, θα έχει αυξημένες αρμοδιότητες στο Διοικητικό κομμάτι, στο πλευρό του Ιωσήφ Βουράκη.

Related Articles

Δ. Κολοβός στην ΕΡΤ: «Δεν ζητώ δικαίωση – Ζητώ ίση μεταχείριση και σεβασμό στον Εθνικό»! (Bίντεο)

Αρίστη Μουταφτσή

Δερμιτζάκης και Γρηγοριάδης μιλούν για το σπουδαίο διπλό επί του ΠΑΟΚ!

kyanoleukos

Στον Εθνικό Πειραιώς ο Δήμος Δερμιτζάκης – «Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα