Κυανόλευκος
Ακαδημίες Πόλο

Κατόπης: «Να βγάλουμε αθλήτριες υψηλού επιπέδου»!

Επιτυχία που αποτελεί εφαλτήριο για το μέλλον πέτυχε η ομάδα Νέων γυναικών του Εθνικού Πειραιώς, η οποία στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που διεξήχθη μετά την τεράστια διακοπή λόγω καραντίνας, κατέκτησε την 4η θέση στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Ηλία Κατόπη έφθασε ως τα ημιτελικά και τερμάτισε στην 4η θέση, έχοντας να αντιμετωπίσει πολύ ισχυρές ομάδες με αθλήτριες που ήδη στελεχώνουν την Εθνική ομάδα γυναικών.

Ο τεχνικός της ομάδας, μίλησε στο ethnikoswaterpolo.gr για την επιτυχία των μικρών «κυανόλευκων» αθλητριών και έδωσε το στίγμα για το τι θέλει να πετύχει η ακαδημία υδατοσφαίρισης τα επόμενα χρόνια.

«Θεωρώ μετά την δύσκολη περίοδο του κορονωϊού ότι η ομάδα προσπάθησε να μπει σε αγωνιστικό ρυθμό μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Κάναμε ένα πολύ καλό τουρνουά δίνοντας συμμετοχή και ευκαιρίες σε πολύ νέα παιδιά από τα σπλάχνα του ΕΘΝΙΚΟΥ για να δείξουν τις ικανότητες τους.

Η συμμετοχή αυτών των παιδιών στο πρωτάθλημα της Α1 γυναικών αποδείχτηκε καταλυτική στο να αποκτήσουν γρήγορα αγωνιστικό ρυθμό και παραστάσεις, κάτι που φάνηκε πολύ χρήσιμο ειδικά στα παιχνίδια των ομίλων.

Πιστεύουμε πολύ σε αυτά τα κορίτσια, αλλά πιστεύουμε πιο πολύ στη διαδικασία που προσπαθούμε να ακολουθήσουμε για τις ακαδημίες του ΕΘΝΙΚΟΥ τα επόμενα χρόνια.

Όσον αφορά το μέλλον θέλουμε να βγάλουμε αθλήτριες υψηλού επιπέδου που να μπορούν να πλαισιώσουν την γυναικεία ομάδα και να δούμε δικά μας παιδιά στις εθνικές ομάδες κάτι το οποίο θέλει χρόνο, κόπο και υπομονή από όλους. Τίποτα δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη και εμείς είμαστε στην αρχή».

Πηγή:https://ethnikoswomenwaterpolo.gr

Related Articles

Χαραλαμπόπουλος: «Να είμαστε ανταγωνιστικοί κόντρα στη Βουλιαγμένη»!

kyanoleukos

Έχει «μέταλλο», είναι ομάδα και ανεβαίνει… επικίνδυνα η ΕΘΝΙΚΑΡΑ! 

kyanoleukos

Νέος διοικητικός ηγέτης του τμήματος πόλο γυναικών ο Ιωσήφ Βουράκης

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα