Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

«Καλή επιτυχία στον Σπύρο Κωτσόπουλο – Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα»

Σε μια σημαντική κίνηση προχωρούσε σήμερα (19/7) η πρώην Διοικούσα Επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος Εθνικού ΟΦΠΦ, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να περάσει το μήνυμα ότι ο σύλλογος πορεύεται ενιαίος και αδιαίρετος.

Με μια ανακοίνωση που εξέδωσε εύχεται «καλή επιτυχία στον κ. Κωτσόπουλο και τους συνεργάτες του στο έργο που αναλαμβάνουν. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και θα παρέχουμε όποια βοήθεια χρειαστεί», ενώ προέτρεψαν την νέα διοίκηση να «διατηρήσει το προπονητικό team και τον βασικό κορμό της ομάδας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η περσινή διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΕΘΝΙΚΟΥ ΟΦΠΦ εύχεται στον κ. Κωτσόπουλο και τους συνεργάτες του καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνουν. Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα στην ομάδα και θα παρέχουμε όποια βοήθεια χρειαστεί . Ο Εθνικός πρέπει να είναι ενιαίος και αδιαίρετος με συνέχεια και προσήλωση σε ένα μακροχρόνιο βιώσιμο πλάνο.

Προτρέπουμε την νέα διοίκηση να διατηρήσει το προπονητικό team και τον βασικό κορμό της ομάδας ώστε με τις κατάλληλες προσθήκες να πετύχει τον στόχο».

Πηγή: https://kanaliena.gr

Related Articles

Έναρξη συνεργασίας με Θεόφιλο Καλύβα-Τεχνικός διευθυντής ο Ντανιέλ Μπατίστα

kyanoleukos

Καλύβας: Παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε αν θέλουμε να παραμείνουμε ψηλά

kyanoleukos

Ο Pedro Domingues στον Εθνικό

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα