Κυανόλευκος
Άλλα Σπορ Κολύμβηση

H Αθήνα έδρα του Κρίστιαν Γκολομέεφ

Ο Εθνικός Πειραιώς κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κλασικής κολύμβησης στην open κατηγορία. Ο ιστορικός σύλλογος, με αρχιπροπονητή τον Άκη Οικονόμου, κατάφερε να διατηρήσει τον πρωταγωνιστικό του ρόλο στις πανελλήνιες διοργανώσεις. Ο κύριος Οικονόμου εκφράστηκε στην ιστοσελίδα μας για την επιτυχία αυτή του Εθνικού, λέγοντας:

«Τα αποτελέσματα μετά το πέρας των πρωταθλημάτων μας αφήνουν απόλυτα ικανοποιημένους και πραγματικά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την προσπάθεια, την αγωνιστικότητα και την τελική επίτευξη των στόχων που είχαμε θέσει.

Με μια μικρή και νεανική ομάδα καταφέραμε να κρατήσουμε τον Εθνικό και στα δύο πρωταθλήματα ψηλά στις βαθμολογίες, να αναδείξουμε πρωταθλητές και πρωταθλήτριες, αλλά και να μπορέσουμε να δείξουμε το υψηλό επίπεδο δουλειάς που κάνουμε με τα δικά μας παιδιά».

Ο Κριστιάν Γκολομέεφ αποτελεί μέλος της οικογένειας του συλλόγου και θεωρείται ο κορυφαίος σήμερα κολυμβητής της χώρας. Ο Κριστιάν αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα της Ελλάδας για διάκριση στους ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο. Κρυφό όνειρο όλων είναι η διεκδίκηση ενός ολυμπιακού μεταλλίου. Ο Κριστιάν, σύμφωνα με την τοποθέτηση του προπονητή του, θα βασίσει την προετοιμασία του για τους ολυμπιακούς αγώνες στην Αθήνα.

«Στο επόμενο διάστημα με τον Κριστιάν, μετά από μια ολιγοήμερη διακοπή, θα συνεχίσουμε την προετοιμασία μας για την χρονιά που έρχεται, αφού τα πλάνα μας έχουν αναπροσαρμοστει λόγω του ιδιαίτερου των συνθηκών και με βάση μας την Αθήνα θα μπούμε σταδιακά σε αρχικό ξανά στάδιο προετοιμασίας με εφαλτήριο και βάση όλη την δουλειά που έχουμε κάνει τη φετινή χρονιά».

Πηγή: https://www.pisina.net/

Related Articles

97 Χρόνια Εθνικός Όμιλος Φιλάθλων Πειραιώς Φαλήρου(Bίντεο)

kyanoleukos

Στον δρόμο για το Τόκυο

kyanoleukos

Γκολομέεβ, Γιουρτζίδης στην Εθνική

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα