Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

H απόφαση για το ματς κυπέλλου Πανθρακικός – Εθνικός


Αποφαίνεται ότι ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των ομάδων «Πανθρακικός» και «Εθνικός ΟΦΠΦ», που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί στις 14.09.2023 για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, διεκόπη πριν την κανονική λήξη του από υπαιτιότητα του σωματείου «Πανθρακικός».
Θεωρεί ότι το σωματείο «Πανθρακικός» ηττήθηκε με τέρματα 0-3 από το σωματείο «Εθνικός ΟΦΠΦ».
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός»: α) συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ, β) ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για τέσσερις (4) αγωνιστικές, γ) ποινή αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από τον πίνακα της βαθμολογίας του πρωταθλήματος στο οποίο συμμετέχει.
Επιβάλλει, σε βάρος του Βασιλείου Κοτσαμπάση (τραυματιοφορέα του σωματείου «Πανθρακικός») χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, για την οποία ευθύνεται αντικειμενικώς το σωματείο, εις ολόκληρον με αυτόν, και ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια για χρονικό διάστημα 2 μηνών.
Απειλεί, σε βάρος του σωματείου «Πανθρακικός», χρηματική ποινή ύψους 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για 2 μήνες που επιβλήθηκε στον Βασίλειο Κοτσαμπάση.
Επιβάλλει σε βάρος του σωματείου «Εθνικός ΟΦΠΦ» συνολική χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ.

https://www.epo.gr/

Related Articles

Πλήγμα στον Εθνικό Πειραιώς- Ρήξη χιαστού οι Κακοσίμος-Πάππος

kyanoleukos

 Γιώργος Βατίστας: Aναλαμβάνω την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

kyanoleukos

Ανακοίνωση: O Eθνικός καταδικάζει τα επεισόδια

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα