Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Ευχαριστήρια ανακοίνωση

“Η νέα Διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ και προσωπικά ο Επικεφαλής αυτής Σπύρος Κωτσόπουλος αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν θερμά τους Δημάρχους Πειραιά και Καλλιθέας κυρίους Γιάννη Μώραλη και Δημήτρη Κάρναβο για τη σύμπραξή τους προκειμένου ο ιστορικός μας σύλλογος να χρησιμοποιήσει ως έδρα το γήπεδο της Καλλιθέας και την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.
Ο φίλαθλος κόσμος του Εθνικού διαθέτει μνήμη και θυμάται ότι κατά το παρελθόν η ποδοσφαιρική ομάδα είχε φτάσει να περιπλανιέται ως “γηπεδούχος” στα όρια του …Υπολοίπου Αττικής σε “έδρες” που δεν άρμοζαν στην ιστορία του συλλόγου.
Η νέα Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού και ο Επικεφαλής της Σ. Κωτσόπουλος αναγνωρίζουμε σήμερα για μία ακόμη φορά την εξαιρετική προσφορά των Δημάρχων Πειραιά και Καλλιθέας κ.κ Μώραλη και Κάρναβου στη φιλοξενία της ομάδας μας για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στο γήπεδο της Καλλιθέας.
Ο ποδοσφαιρικός Εθνικός με όλες του τις δυνάμεις θα είναι πάντα στη διάθεση των δύο Δημάρχων για την προαγωγή του αθλητικού πνεύματος και την προσφορά κοινωνικού έργου.”

Related Articles

Ανανέωση συνεργασίας με τον Ορέστη Νικολόπουλο

Αρίστη Μουταφτσή

Κυπελλούχος Πειραιά ο Εθνικός για την σεζόν 2023-2024

kyanoleukos

Για ένα τρόπαιο πλάι στα σκουπίδια…O Γιώργος Αρκούλης γράφει…

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα