Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Εθνικός: Τα σενάρια για την επόμενη μέρα – Αγωνία και υπομονή

Λένε ότι το καλό πράγμα αργεί να γίνει και όλος ο κόσμος του Εθνικού περιμένει με αγωνία να μάθει, να ενημερωθεί για το νέο διοικητικό σχήμα με το οποίο θα πορευτεί ο σύλλογος στη Γ’ εθνική τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Υπάρχει μεγάλη προσμονή, αλλά ταυτόχρονα και υπομονή, μιας και προς το παρών δεν υπάρχει η πρόταση που να αξιολογείται από τους ανθρώπους του ερασιτέχνη ως η καταλληλότερη.

 Σας έχουμε ενημερώσει για την κίνηση του Ευριπίδη Τσιμπανάκου να εμπλακεί με τους Πειραιώτες, ωστόσο οι εξελίξεις έχουν παγώσει.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει ακόμα οριστικό αποτέλεσμα στις προσπάθειες του ερασιτέχνη Εθνικού, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμηματος.

Σύμφωνα πάντως με το ρεπορτάζ, γνωστός επιχειρηματίας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο εδώ και καιρό μέσω συλλόγου της Γ’ εθνικής, επιμένει να αναμιχθεί με τους Πειραιώτες, αλλά έθεσε τους δικούς του όρους ώστε να αναλάβει την ομάδα. Όροι οι οποίοι είναι απαράβατοι και έχουν βάλει σε σκέψεις τους ιθύνοντες του ερασιτέχνη.

soccerlive.gr

Related Articles

ΜΕ ΤΟ ..ΑΡΙΣΤΕΡΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ.ΑΔΙΚΗ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

kyanoleukos

Ξεκίνημα την Τετάρτη 28/7

kyanoleukos

Εθνικός: Ράγισμα στα πλευρά ο Παπαγεωργίου

Αρίστη Μουταφτσή
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα