Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Εθνικός: Ολα δείχνουν το γήπεδο “Παναγιώτης Σαλπέας” στο Κερατσίνι (ηχητικό)

Η αγωνία και η ανησυχία στις τάξεις του Εθνικού συνεχίζει να είναι μεγάλη, σε ότι αφορά το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα και δεν είναι άλλο από το… γηπεδικό.

Κάθε τέτοια εποχή οι άνθρωποι του συλλόγου είναι σε αναζήτηση γηπέδου, όπου θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες της ομάδας και θα πληροί τις προϋποθέσεις προκειμένου να μπορούν να το χρησιμοποιούν ως έδρα στους αγώνες του πρωταθλήματος της Γ Εθνικής.

Όπως ειναι λογικό η ταλαιπωρία των πειραιωτών κάθε καλοκαίρι είναι τεράστια τόσο εξωαγωνιστικά (έχει χρησιμοποιήσει τα γήπεδα των Αγίων Αναργύρων, Περάματος, Μοσχάτου, Καλλιθέας, Ραφήνας, Μεγάρων κ.α.) όσο και… αγωνιστικά (δεν είναι το πιο ιδανικό να κάνεις πρωταθλητισμό και να μην έχεις μια σταθερή έδρα) η ανησυχία ειναι δικαιολογημένη, καθώς υπάρχει και η πίεση του χρόνου με τους «κυανόλευκους» να πρέπει να δηλώσουν την έδρα που θα χρησιμοποιήσουν την ερχόμενη αγωνιστικη σεζόν στην ΕΠΟ.

Ωστόσο είχαμε εξελίξεις για το θέμα αυτό, καθώς χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο Πειραιά υπήρξε μια τοποθέτηση του Δημάρχου Γιάννη Μώραλη, ο οποίος τόνισε ότι γίνονται προσπάθειες, μετά από επιθυμία του Εθνικού, ο σύλλογος να δηλώσει έδρα το γήπεδο του Κερατσινίου “Παναγιώτης Σαλπέας”. Ο συγκεκριμένος χώρος ανήκει στον Δήμο Πειραιά και με αφορμή ότι έχει λήξη το μισθωτήριο από το 2017, ο Εθνικός θα μπορεί να χρησιμοποιεί (μαζί με το Κερατσίνι) το γήπεδο “Παναγιώτης Σαλπέας”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα της δήλωσης του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη

Πηγή kanaliena.gr/

Related Articles

Εθνικός – ΑΠΟ Κερατσίνι 3-0

kyanoleukos

Στο τέλος Ιουλίου θα ξεκινήσει η προετοιμασία

kyanoleukos

Ενημέρωση για τον αγώνα με την Προοδευτική

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα