Κυανόλευκος
Ερασιτέχνης Ρυθμική Γυμναστική

Εθνικός ΟΦΠΦ: Δελτίο Τύπου

Εκ μέρους της ευρύτερης οικογένειας του Εθνικού Ο.Φ.Π.Φ. θα ήθελα να συγχαρώ δημόσια τον επί σειρά ετών πρωταθλητή πρώην αθλητή κολύμβησης του Ομίλου μας Νίκο Δερβίση .

Η διοίκηση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας αποφάσισε να τοποθετήσει τον team manager της ανδρικής ομάδας πόλο του Εθνικού, στην Επιτροπή ανάπτυξης και προώθησης των αθλημάτων της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Ο Εθνικός από το 1923, όταν και ιδρύθηκε, έως και σήμερα έχει σαν στόχο την ανάπτυξη του αθλητισμού και του Ολυμπιακού πνεύματος, επομένως είναι ιδιαίτερη χαρά όταν ένα μέλος της «οικογένειάς» μας αναλαμβάνει σημαντική θέση σε μία ομοσπονδία, για την ανάπτυξη των ιστορικών αθλημάτων της Ε.Γ.Ο. όπου μας έχουν φέρει πολλές και σημαντικές επιτυχίες.
Εύχομαι ολόψυχα να μοιραστεί με τους ανθρώπους της Ε.Γ.Ο. το όραμά του για τον αθλητισμό και να βοηθήσει την περαιτέρω ανάπτυξη μιας πολύ μεγάλης ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος
Πατλάκας Ιωάννης

Related Articles

Ρυθμική Γυμναστική: Με πέντε (5) μετάλλια επέστρεψε η Παναγιώτα Λύτρα

Αρίστη Μουταφτσή

Ρυθμική Γυμναστική Υποτροφία για την Ουρανία Συγκούνα

kyanoleukos

Γ.Χατζηγεωργίου : ”Ο ιστορικός Εθνικός σε κρίσιμο σταυροδρόμι-Kαλώ σε συστράτευση για να σωθεί ο Εθνικός”

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα