Κυανόλευκος
Ποδόσφαιρο

Επιστολή του Εθνικού στον δήμαρχο Πειραιά Γ. Μώραλη για το γήπεδο του ΣΕΦ

Επιστολή στον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη και στον Πρόεδρο του ΟΠΑΝ κ. Ιωσήφ Βουράκη απέστειλε ο Εθνικός σε σχέση με τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου του ΣΕΦ.

Πιο συγκεκριμένα: Το ποδοσφαιρικό τμήμα του Εθνικού προσφέρθηκε να αναλάβει με δικά του έξοδα την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου του ΣΕΦ στην βάση των προδιαγραφών που έχει θέσει η ΟΥΕΦΑ και αφορούν τα γήπεδα προπονήσεων.

Η ομάδα μας με την σχετική αυτή πρόταση απευθύνθηκε στον Δήμο Πειραιά και στον ΟΠΑΝ που έχουν την ευθύνη του γηπέδου, η προσφορά του Εθνικού είναι ανιδιοτελής και χωρίς να προσβλέπει η ομάδα μας σε αντισταθμιστικά οφέλη.

Ο χρηματοδότης του ποδοσφαιρικού τμήματος κ. Δ. Κουλούρης και η ομάδα μας, θα προτείνει και άλλες δράσεις με στόχο την αναβάθμιση του γηπέδου για την διευκόλυνση όλων των ομάδων που προπονούνται πολλά χρόνια στο γήπεδο του ΣΕΦ και οι οποίες έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά τα προηγούμενα χρόνια πριν την ανακατασκευή του γηπέδου.

Related Articles

Ήττα του Εθνικού στο Μοσχάτο 2-1 από την τοπική ομάδα-Η διοίκηση απαγόρευσε τα σχόλια στην σελίδα του Εθνικού στο facebook

kyanoleukos

Δεύτερη σερί ισοπαλία για Εθνικό 1-1 με τον Αλμυρό

kyanoleukos

Συνεργασία ακαδημιών ποδοσφαίρου Εθνικού και International School of Piraeus

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα