Κυανόλευκος
Πόλο

Επιστολή Εθνικού προς τον Υφυπουργό Αθλητισμού

Προς: Υφυπουργό Αθλητισμού κ .Αυγενάκη Ελ.

Γ.Γ.Αθλητισμού κο Μαυρωτά Γ.

Κοιν.: Πρόεδρο ΚΟΕ κ. Διαθεσόπουλο Δ.

Αξιότιμοι Κύριοι

Με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας επισημάνουμε την άδικη αντιμετώπιση ως προς την γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης του ΕΘΝΙΚΟΥ και όχι μόνο αλλά και των άλλων τριών ομάδων που θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην Ευρωλίγκα.

Εδώ και αρκετό καιρό έχει δοθεί άδεια προπονήσεων στις ανδρικές ομάδες ενώ για τις γυναικείες ακόμη υπάρχουν τα περιοριστικά μέτρα λόγω του covid-19. Όμως ο ΕΘΝΙΚΟΣ είναι στην πιο δυσμενή θέση γιατί από τις υπόλοιπες δύο ομάδες οι περισσότερες αθλήτριες συμμετέχουν στην Προολυμπιακή Ομάδα οπότε έχουν την δυνατότητα της προπόνησης.

Η γυναικεία υδατοσφαίριση του Εθνικού περίπου σε δύο μήνες θα συμμετάσχει σε ευρωπαικούς αγώνες. Αν θα έχουμε μία ελπίδα να εκπροσωπήσουμε την χώρα μας και ως ομάδα με νίκη αυτή θα χαθεί γιατί δεν θα υπάρχει προετοιμασία. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι μία μετάβαση ομάδας είναι μεγάλο οικονομικό κόστος αλλά από την άλλη πλευρά αν δεν συμμετέχουμε στους αγώνες υπάρχει ποινική ρήτρα. Ο στόχος της ομάδας μας και των αθλητριών μας είναι μεγάλος για μία νίκη και όχι για ένα ταξίδι αναψυχής.

Ζητάμε λοιπόν άμεσα να δοθεί άδεια προπονήσεως της ομάδας μας όπως άλλωστε έχει δοθεί και στις αντρικές ομάδες για να μπορέσουμε να προετοιμαστούμε για τους ευρωπαικούς αγώνες. Η προπόνηση θα γίνεται με όλα τα μέτρα προστασίας για τον covid-19.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την θετική σας απόφαση ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς και να ξαναπέσει στην πισίνα τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και διενεργώντας συνεχή τεστ ανίχνευσης του ιού.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ Ο.Φ.Π.Φ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΤΛΑΚΑΣ

Related Articles

Υδατοσφαίριση Γυναικών: Έκοψαν την πίτα…

kyanoleukos

Εθνικός – Απόλλων Σμύρνης 9-9: Ο «αυτοκράτορας» είχε τον τελευταίο λόγο στον Πειραιά

kyanoleukos

Ο Εθνικός ΟΦΠΦ αποχαιρετά τον Λάζαρο Κουτούβαλη.

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα