Κυανόλευκος
Πόλο

Έναρξη συνεργασίας με την αθλήτρια Βασιλική Δούλη

Ο Εθνικός Πειραιώς και το τμήμα υδατοσφαίρισης γυναικών ανακοινώνουν με μεγάλη χαρά την απόκτηση της αθλήτριας, Βασιλικής Δούλη.

Η Βασιλική Δούλη θα φορέσει το σκουφάκι του «Αυτοκράτορα» για τα επόμενα 2+1 χρόνια και θα ενισχύσει σημαντικά το σύνολο του Κώστα Φιτσανάκη.

Η νεαρή αμυντικός (31/5/2000) αναδείχθηκε στον Νηρέα Χαλανδρίου, ωστόσο την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε το νταμπλ, ενώ είναι βασικό μέλος των μικρών εθνικών ομάδων με σημαντικές επιτυχίες.

Συγκεκριμένα, είχε κομβικό ρόλο στην 4η θέση της Εθνικής Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό του Νόβι Σαντ το 2017, στο χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νεανίδων στο Βελιγράδι, ενώ ακόμη έχει αγωνιστεί με το εθνόσημο στην 5η θέση της Εθνικής Νέων γυναικών στο Πανευρωπαϊκό της Μαδέιρα το 2018 και επίσης στην 4η θέση της Εθνικής Νέων γυναικών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, ξανά στη Μαδέιρα, το 2019.

Στις πρώτες της δηλώσεις ως παίκτρια του Εθνικού, δήλωσε στο ethnikoswaterpolo.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την μεταγραφή μου στον Εθνικό, είναι μια καινούργια και ελπιδοφόρα αρχή. Επίσης, χαίρομαι που θα συνεισφέρω στους στόχους της ομάδας και θα βάλω τα δυνατά μου για να τους επιτύχουμε».

Καλωσόρισες Βασιλική!

https://ethnikoswaterpolo.gr/

Related Articles

Στον Εθνικό Πειραιώς η Ιωάννα Χέλμη!

kyanoleukos

25 χρόνια χωρίς τον Νώντα Σαμαρτζίδη

kyanoleukos

Ντεμπούτο Μπορίσοβα και ήττα στις λεπτομέρειες για τις γυναίκες του Εθνικού Πειραιά στον Άλιμο!

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα