Κυανόλευκος
Βόλλεϋ

Έχασαν Δικό τους Παιχνίδι & Έκαναν Δώρο την Νίκη και το Τρίποντο στο Π. Φάληρο 1-3 Σέτ

Ένα ανέλπιστο δώρο από τις Γυναίκες του Εθνικού δέχτηκε χθές βράδυ η ομάδα του Π. Φαλήρου η οποία παίζοντας ψύχραιμα και έξυπνα, εκμεταλλεύτηκε τα πολλά λάθη της ομάδας μας στα πιο κρίσιμα σημεία των σετ του παιχνιδιού, και έτσι πανηγύρισε στο τέλος του  πρώτου γύρου μια σπουδαία εκτός έδρας νίκη.

Σε ότι αφορά την ομάδα  μας, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο  μπροστά μας να βελτιωθούμε  η προσπάθεια θα συνεχιστεί με περισσότερη δουλειά και πείσμα  στις προπονήσεις από όλους, ξέροντας ότι έχουμε δύσκολο  δρόμο μπροστά μας αλλά……. Εθνικός είμαστε !!!!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά, όλους όσους βρέθηκαν αργά χθες βράδυ  στα Καμίνια και ενθάρρυναν την ομάδα μας!!

Τα Σετ του Αγώνα ήταν : 23-25, 25-20, 19-25, 23-25

Άριστη η Διαιτησία των:  Μενεσλή, Παπαχατζή, & Καπουράνη.

Related Articles

“Ιδανικοί αυτόχειρες!! Η νέα ήττα των Γυναικών μας στο Βόλεϊ με 2-3 Σετ από το Περιστέρι, έφερε την παραίτηση του Ανδρέα Γερονίκου, που έγινε δεκτή!!

kyanoleukos

Σ. Κουτούβαλης: “Για να φτιάξουμε σωστούς φιλάθλους πρέπει να έχουμε πρότυπο τον Μαντζουράνη”

kyanoleukos

Βόλεϊ: Συνεργασία Εθνικού με την εταιρεία πληροφορικής “NEUROCOM S.A.”

kyanoleukos
Φόρτωση....

Χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στο site μας. Αποδοχή Διαβάστε Περισσότερα